Acasă Sport Steag roșu la MONTE CARLO! Monopostul lui Sergio Perez, făcut praf

Steag roșu la MONTE CARLO! Monopostul lui Sergio Perez, făcut praf

Foto: Formula 1

Marele Premiu de Formula 1 de la Monte Carlo a început cu un accident îngrozitor. Sergio Perez a fost flancat de cele două mașini Haas și izbit în parapet. Monopostul său a fost făcut praf, dar, din fericire, niciun pilot implicat nu a fost rănit.

Pentru început, Sainz a fost cel care a avut probleme, ratând virajul Casino Square și avariindu-și serios monopostul. Treburi mult kai grave s-au întâmplat în coada plutonului. Sergio Perez, plecat de pe poziția a 18-a a grilei de start, a forțat la maxim în încercarea de a urca câteva locuri. Mexicanul de la Red Bull a fost flancat de cele două mașini Haas înaintea unul viraj și Kevin Magnusen l-a lovit în plin. Practic monopostul lui Perez a fost împins în parapet.

Accidentul a fost deosebit de grav, mașina lui Perez fiind avariată complet. Comisarii au dictat imediat steag roșu, iar cursa a fost întreruptă, notează Eurosport. Chiar dacă impactul mașinii lui Perez cu parapetul a fost oribil, mexicanul a scăpat nevătămat. Nici Kevin Magnussennu s-a ales că răni.

Cursa este în continuare întreruptă, dar va fi reluată în cel mai scurt timp posibil, după ce pista va fi complet curățată de resturile mașinilor.

Citește și: F1 / Charles Leclerc a convins în calificări și va porni din pole position la Monaco

Exit mobile version