Acasă Sport Tenis David Popovici: „Este important când îți permiți să nu dai totul!“

David Popovici: „Este important când îți permiți să nu dai totul!“

David Popovici a câștigat duminică proba de 100 de metri fluture la Campionatele Naționale de Natație şi a ajuns la 6 titluri la ediția din acest an. La finalul competiţiei, David le-a cerut românilor „mai multă atenție pentru înot” şi a mărturisit că nu a dat totul la aceste CN, chiar dacă a triumfat.

„Sunt foarte bucuros când e lume în tribună, ne ajută foarte mult, nu doar că ne place. Consider că înotul ar trebui să primească mai multă atenție, la fel cum trebuie să primească fiecare sport individual din România, nu doar unul sau două. Sunt bucuros că pot fi un motiv al popularizării înotului.

Sunt bine, însă nu cred că trebuie să mă obișnuiesc prea tare cu locul 1. Din când în când, consider că este important să mă mai întreacă cineva. Sunt multe de câștigat din fiecare loc. A fost foarte greu, îmi ard picioarele, dar mi-a plăcut. Nu mă așteptam să meargă atât de bine, mă face să sper că pot excela și în proba asta. Cu siguranță, însă, nu am dat tot. Este important când îți permiți asta“, a punctat David Popovici, citat de Gsp.

Citeşte şi: Pegula și-a demonstrat clasa și a revenit incredibil în duelul cu Irina Begu, de la Charleston

Exit mobile version