Acasă Sport Judo / Două medalii pentru CSU Craiova la CN Individual de Seniori

Judo / Două medalii pentru CSU Craiova la CN Individual de Seniori

Campionatul Naţional Individual de Seniori la judo s-a desfăşurat în perioada 24-26 martie, la Izvorani, iar cei mai valoroşi sportivi au fost prezenţi la competiţie. De asemenea, printre evidenţiaţi se regăsesc şi cei de la CSU Craiova, care au reuşit să obţină două medalii de bronz.

Astfel, Cleonia Rîciu (-57 kg) şi Lorena Manda (-48 kg) au izbutit să încheie competiţia pe locul al treilea şi să obţină a treia cea mai valoroasă medalie. Cele două sportive sunt pregătite de Mihai Voinea.

„Am fost cu zece copii la Izvorani, cinci s-au bătut la medalie. Au fost la final două medalii de bronz, prin Cleonia (CSU) şi Lorena (CSU). Maria Cruceru (CSU, 78 kg) şi Marika Francu (LPS, 48 kg) au luat locul al 5-lea. Totodată, Cleonia Rîciu a participat şi la Open, unde a fost a 5-a clasată. Ca să fiu sincer, mă aşteptam să fie medaliile ceva mai strălucitoare. În special la Cleonia credeam că se poate mai mult, mai ales că este dublă medaliată la mondiale.

Ideea este că, pe plan naţional, nu îmi doresc să ajungă la 52 kg. Dacă eşti bun, iei medalie şi pe categorie superioară. Ea a fost învinsă de această dată de o sportivă cubaneză de la Rapid, cu cetăţenie română. Ea este medaliată la Jocurile Panamericane, e foarte bună şi mult mai mare, deci era greu să o învingă. Am gândit că nu are rost să slăbim şi pe plan naţional şi pe internaţional“, a declarat Mihai Voinea, pentru GdS

Citeşte şi: Tenis de masă / CSU Craiova s-a prezentat onorabil la CN Individual de Seniori

Exit mobile version