Acasă Sport Tenis Startul perfect la Miami Open! Sorana s-a impus în două seturi și...

Startul perfect la Miami Open! Sorana s-a impus în două seturi și merge în turul 2

Sorana Cîrstea (74 WTA) a avansat în turul secund de la Miami Open, după ce a trecut la debut de Fernanda Contreras (179 WTA). Românca a avut un început dificil de partidă, dar s-a impus în cele din urmă cu 7-6 (8), 6-2 și a obținut biletul pentru turul secund.

După un parcurs bun la Indian Wells, acolo unde a ajuns în sferturi de finală, Sorana Cîrstea (74 WTA) a debutat miercuri seară la turneul de la Miami, în compania jucătoarei din Mexic, Fernanda Contreras Gomez (25 de ani, 179 WTA). Sorana s-a impus cu 7-6 (8), 6-2, la capătul unui joc care a durat puțin peste două ore.

Acum, pentru Sorana urmează o misiune dificilă în turul secund de la Miami Open, acolo unde o va întâlni pe numărul 5 WTA, Caroline Garcia. Românca a învins-o pe franțuzoaică în optimi la Indian Wells, dar acum câștigătoarea de la Turneul Campioanelor va dori, mai mult ca sigur, să își ia revanșa. În cazul unei victorii, în turul 3 Cîrstea va avea o întâlnire abordabilă, urmând cel mai probabil să joace împotriva chinezoaicei Lin Zhu. 

Citește și: Gabriela Ruse a încheiat repede socotelile la Maribor (Slovenia)

Exit mobile version