Acasă Sport Volei Volei (m) / Gabi Dunăreanu prinde minute la SCMU: „Vreau să mă...

Volei (m) / Gabi Dunăreanu prinde minute la SCMU: „Vreau să mă dezvolt personal şi să fiu titular“

SCMU Craiova a câştigat fără probleme duelul cu Universitatea Cluj, din Sala Polivalentă, scor 3-0, iar acum deja toate gândurile oficialilor olteni duc la disputa cu Baia Mare, de sâmbătă (ora 12.00).

Tehnicianul Dan Pascu şi tânărul jucător Gabi Dunăreanu au vorbit, pe scurt, despre meciul cu ardelenii şi au mărturisit că deja se pregătesc pentru ce va urma la Baia Mare.

„A fost un meci bun, am jucat bine. Sperăm să fim la un nivel înalt de la meci la meci. Sper ca în viitor să fiu titular meci de meci şi să mă dezvolt personal. Laurenţiu Lică mă ajută de fiecare dată, mă îndrumă şi este un plus pentru viitorul meu. La Baia Mare va fi mai greu, dar sper să ne descurcăm la fel de bine ca şi în acest duel“, a spus şi tânărul Gabi Dunăreanu.

„A fost un meci destul de uşor, ne-am făcut datoria şi am câştigat cu 3-0. Obiectivul a fost să luăm punctele toate, iar acum ne gândim deja la meciul cu Baia Mare. Nu a fost un antrenament, ci un meci oficial important. Mă bucur că am putut să rulez tot lotul, să pot şi odihni anumiţi jucători. Scorul şi adversarul ne-au permis să folosim şi sportivii care joacă mai puţin“, a punctat Dan Pascu.

Citeşte şi: Volei (m) / SCMU Craiova – „U“ Cluj 3-0. Victorie fără prea multă osteneală pentru echipa lui Pascu

Exit mobile version