Acasă Sport Baschet Din nou înfrângere la baschet! SCMU a cedat la două posesii la...

Din nou înfrângere la baschet! SCMU a cedat la două posesii la Ploieşti

Se pare că perioada mai slabă şi neinspirată din cadrul echipei masculine de baschet SCMU Craiova continuă în campionat. Băieții lui Vitaly Stepanovski au pierdut cu scorul de 77-73 pe terenul formației CSM Petrolul Ploiești. Craiova are după această partidă un bilanț de 2 victorii și 4 înfrângeri, în vreme ce gazdele au ajuns la 5-2 la general.

Prahovenii au condus la finalul primelor 10 minute de joc cu scorul de 22-17. Meciul s-a echilibrat, Craiova a început să se apere ceva mai agresiv, dar gazdele au rămas la cârma jocului și în sfertul secund. Astfel, la cabine s-a intrat cu scorul de 40-37. SCMU a egalat la reluarea jocului, însă a urmat o perioadă slabă, deloc productivă a oltenilor, iar petroliștii au dus scorul la 50-42. A fost 61-53 pentru Petrolul înaintea ultimelor 10 minute de joc. Alb-albaştrii au venit la -2 în spatele gazdelor (72-70) înainte de finalul partidei, dar nu au reuşit să obţină şi victorie. S-a încheiat 77-73, iar SCMU a înregistrat un nou eşec.

Giordan Watson a totalizat 21 de puncte, 5 recuperări și 3 pase decisive. Mijovic a terminat cu 13 puncte și 8 recuperări, iar Nikolic a adăugat 10 puncte și 4 recuperări. Pentru SCMU urmează jocul de miercuri din Suedia, contra formației Norrkoping Dolphins, ultimul din prima fază a grupelor FIBA Europe Cup.

Citeşte şi: Volei (m) / SCMU Craiova – Dinamo 1-3. Nu ne-a ieșit jocul! Vezi explicația lui Lică!

Exit mobile version