Acasă Sport Volei Volei (m) / Trupa lui Pascu şi-a îndeplinit misiunea la Cluj

Volei (m) / Trupa lui Pascu şi-a îndeplinit misiunea la Cluj

Voleibaliştii de la SCMU Craiova şi-au îndeplinit misiunea de la Cluj, din meciul cu Universitatea. Trupa pregătită de Dan Pascu s-a impus cu scorul de 3-0 (25-14, 25-18, 25-20) la capătul unui meci controlat în totalitate, în care emoţiile nu şi-au avut locul. Partida a contat pentru etapa a 4-a din Divizia A1.

Toate cele trei seturi au fost câştigate de olteni fără prea mari probleme, gazdele punând mici probleme abia în actul al treilea. Până atunci, alb-albaştrii s-au distrat pe teren şi au încheiat primele două seturi la 14, respectiv 18. A urmat, apoi, o mică relaxare a craiovenilor combinată cu o răbufnire de orgoliu a echipei din Cluj, dar diferenţa de valoare dintre cele două echipe a fost prea mare pentru ca ardelenii să poată obţină ceva din meci. La final, SCMU s-a impus cu 25-20 şi astfel a bifat cea de-a treia victorie din actualul sezon.

Reamintim faptul că SCMU Craiova a trecut până acum în campionat de Constanţa (3-0), Suceava (3-0) şi Universitatea Cluj (3-0) şi a cedat în faţa Stelei (2-3).

Pentru SCMU Craiova va urma un duel pe teren propriu cu Baia Mare. Ora şi data disputării partidei vor fi anunţate ulterior.

Citeşte şi: Volei (f) / Început promițător! Voleibalistele Craiovei s-au ridicat la un nivel înalt cu Târgoviște

Exit mobile version