Acasă Actualitate Toni Iuruc a confirmat: divorţul de Simona Halep nu mai poate fi...

Toni Iuruc a confirmat: divorţul de Simona Halep nu mai poate fi evitat!

​Toni Iuruc a confirmat miercuri informația conform căreia ar urma să divorțeze de Simona Halep, după mai puțin de un an de mariaj. După ce a refuzat inițial să comenteze aceste zvonuri, omul de afaceri a confirmat până la urma, vizibil supărat, că nu va mai fi soțul fostei lidere WTA.

„Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărțim! Nu mai insistați, este ultima mea ieșire publică… De restul se vor ocupa avocații în cel mai civilizat mod cu putință. Mulțumesc de înțelegere!“, a spus Toni Iuruc.

Simona și Toni au făcut ceremonia civilă anul trecut, în data de 15 septembrie.

La jumătatea verii acestui an, a apărut în spațiul public informația conform careia Halep și Iuruc vor face nunta pe 13 noiembrie 2022, însă se pare că aceasta nu va mai avea loc.

Presa internațională a reacţionat imediat

Subiectul a fost preluat și discutat chiar şi de presa internațională.

„Dublă greșeală. Simona Halep va divorța de Toni Iuruc, soțul ei milionar, cu doar câteva zile înaintea primei lor aniversări”, spune First Sportz, publicație americană.

„Halep a anunțat că divorțează de soțul ei miliardar Toni Iuruc. Peste tot circulă materiale triste care spun că Simona Halep urmează să divorțeze de soțul ei miliardar Toni Iuruc. Se pare că despărțirea este consensuală. Simona și Toni s-au cununat în urmă cu mai puțin de un an în urmă, pe 15 septembrie 2021” – tennistonic.com.

„Miliardarul Toni Iuruc anunță despărțirea șocantă de Simona Halep, după doar 11 luni de mariaj” – Essentially Sports.

„Divorțul de milioane care uimește lumea tenisului” – News.com.au.

Citeşte şi: Divorţează Simona Halep?

Exit mobile version