Acasă Sport Lupte / Alexandra Anghel şi Răzvan Kovacs, la înălţime în Cupa României...

Lupte / Alexandra Anghel şi Răzvan Kovacs, la înălţime în Cupa României de seniori

În weekend-ul care tocmai s-a încheiat, la Tg. Mureş, a avut loc Cupa României de seniori la lupte, una dintre competiţiile importante ale anului. Aşa cum ne-a obişnuit, clubul CSU Craiova a fost prezent cu mai mulţi sportivi, iar trei dintre ei au obţinut rezultate remarcabile.

Alexandra Anghel, una dintre cele mai titrate sportive ale clubului craiovean, s-a ridicat la nivelul aşteptărilor şi a luat locul 1 la categoria 72 kg şi implicit medalia de aur. La masculin, la acelaşi nivel s-a aflat şi Răzvan Kovacs, cel care a luat aurul la 57 kg, după multe prestaţii excelente. Evidenţiem, de asemenea, şi rezultatul foarte bun înregistrat de Ionuț Răduică, care s-a clasat pe locul al treilea la categoria 92 kg (medalie de bronz).

Alţi trei sportivi pregătiţi de Aurel şi Marius Cimpoeru au concurat cu brio, dar, din păcate, nu au izbutit să câştige şi o medalie. Alisa Bora a ratat de puţin medalia la 50 kg, clasându-se, într-un final, pe locul 4, iar Cristian Surugiu a fost tot pe 4, doar că la categoria 65 kg. Îl menţionăm şi pe Constantin Gheorghe, locul 5 la categoria 70 kg.

Va urma, acum, o pauză meritată pentru sportivi până în data de 20 august. Apoi, în perioada 10-18 septembrie, Alexandra Anghel va participa la Campionatul Mondial de la Belgrad.

Citeşte şi: Alexandra Cadanțu bate tot! Românca e în optimi la Hamburg

Exit mobile version