Acasă Sport Tenis Nici norocul nu este cu ea! Simona Halep, traseu infernal la Roma

Nici norocul nu este cu ea! Simona Halep, traseu infernal la Roma

Sâmbătă s-a tras la sorți tabloul turneului de tenis WTA 1.000 de la Roma! Simona Halep, campioană en-titre și favorită numărul 3, beneficiază de tur liber și va evolua direct în runda secundă la Foro Italico. 

Problema, însă, este că Simona Halep va avea un debut de foc. Românca o va întâlni în turul secund pe Angelique Kerber (Germania, 26 WTA), dacă nemțoaica trece în runda inaugurală de o jucătoare venită din calificări. Simona și „Angie” se cunosc foarte bine, s-au antrenat împreună la Madrid și chiar au făcut tandem la dublu în acest an, la turneul de la Miami.

În optimile de finală, Simona Halep ar putea da peste Johanna Konta (Marea Britanie, 18 WTA). Apoi, dacă favoritele își câștigă meciurile, pentru Halep ar urma confruntări cu Bianca Andreescu (Canada, 6 WTA) sau Petra Kvitova (Cehia, 12 WTA) în sferturi, Serena Williams (SUA, 8 WTA) sau Naomi Osaka (Japonia, 2 WTA) în semifinale și Ashleigh Barty (Australia, 1 WTA) în finală.

Halep și Kerber s-au confruntat de nu mai puțin de 11 ori în meciurile oficiale, iar eleva lui Darren Cahill conduce cu 6-5 la general! Turneul feminin de la Roma, inclus în seria WTA 1.000 în 2021, este dotat cu premii în valoare totală de 1,83 milioane de dolari!

Dacă Simona este prezentă pe tabloul principal, Sorana Cîrstea ratează competiția din Italia, după ce s-a accidentat în primul tur de la Madrid.

Citește și: Volei / Se complică situația României. Tricolorii au pierdut cu Slovacia și Elveția

Exit mobile version