Acasă Sport Tenis de masă / Sportivii de la CS „U” Craiova și-au îndeplinit...

Tenis de masă / Sportivii de la CS „U” Craiova și-au îndeplinit obiectivul la CN

În perioada 28-31 ianuarie 2021 a avut loc Campionatul Național de Seniori de Tenis de Masă, competiţie care s-a desfăşurat în Sala Polivalentă din Buzău. Sportivii de la CS „U” Craiova au reușit să-și îndeplinească obiectivul impus, și anume să treacă de faza grupelor și să se califice pe tabloul principal, în primii 32 de sportivi.

Pe lângă jucătorii de top ai României, au mai fost prezenți și cei care evoluează în Bundesliga. De la Craiova au participat Cristian Bogdan, Alex Glogogeanu, Mihăiță Mănescu și Daniel Simulescu.

După ce au trecut de grupe, sportivii din Bănie au cedat în faza 32-imilor la individual, în timp ce în probele de dublu masculin și dublu mixt au pierdut în primul tur de pe tabloul principal.

Vasile Florea: „Un rezultat bun pentru noi

Antrenorul sportivilor de la CSU Craiova, Vasile Florea, s-a arătat mulțumit de evoluția și rezultatele sportivilor săi de la Campionatul Național de Seniori și consideră că se putea obține chiar mai mult dacă tragerea la sorți ar fi fost ceva mai favorabilă. De asemenea, acesta a anunțat și când va începe returul Diviziei A.

„Băieții au trecut de grupe, ceea ce ne și propuneam în primul rând pentru această competiție. Apoi a venit tragerea la sorți pentru 32-imi, unde au intrat și sportivii din străinătate. De exemplu, în semifinale s-au calificat cei patru sportivi care evoluează în Bundesliga, iar doi dintre jucătorii noștri au jucat imediat după grupe împotriva a doi dintre semifinaliști, în timp ce Daniel Simulescu și Cristian Bogdan au evoluat în compania altor băieți care joacă în Superligă. Fiind foarte mulți sportivi de la aceeași echipă, nu pot evolua unul împotriva celuilalt încă din primele tururi. Iar atunci, automat, vin ceilalți jucători, din alte zone ale țării, care se împerechează cu ei. Pot spune că băieții au jucat bine, și-au îndeplinit în mare măsură obiectivul, de a ajunge pe tabloul principal. Acolo, dacă aveam și ceva mai mult noroc la tragerea la sorți, puteam obține rezultate și mai bune. Per total, este un rezultat bun pentru noi.

Peste două săptămâni va urma etapa de retur din Divizia A. Pentru noi este bine că am avut aceste meciuri în picioare. Acum ne pregătim și mergem încrezători la Bistrița, unde se va desfășura turneul“, a spus Vasile Florea, pentru GdS.

Citește și: Dan Pascu: Încercăm să „digerăm“ cât mai rapid acest eşec

Exit mobile version