Acasă Sport Rugby / Meciurile internaţionale au fost suspendate. România – Belgia nu se...

Rugby / Meciurile internaţionale au fost suspendate. România – Belgia nu se mai joacă

Nici rugby-ul nu a scăpat! Din pricina pandemiei de COVID-19, au fost suspendat toate partidele de rugby din cadrul competiţiei Rugby Europe Championship, până la finalul lunii noiembrie. Printre acestea şi duelul dintre România şi Belgia, programat pe 1 noiembrie, pe „Arcul de Triumf”.

De asemenea, au mai fost suspendate partidele Spania – Rusia (24 octombrie) şi Spania – Ţările de Jos (31 octombrie) la Rugby Europe feminin , Georgia – Rusia (1 noiembrie) şi Spania – Portugalia (15 noiembrie), din Rugby Europe Championship, barajul dintre Ţările de Jos şi ultima clasată din Rugby Europe Championship, pentru promovare/menţinere, dar şi primele meciuri din Rugby Europe Trophy, ediţia 2020/2021.

„În ciuda protocolului întocmit pentru întoarcerea pe teren, trebuie să suspendăm competiţiile pentru a proteja sănătatea jucătorilor noştri şi a oficialilor care sunt, în mare parte, <amatori>. Nu îi putem expune virusului sau perioadei de carantină. Trebuie să avem răbdare înainte de a organiza competiţiile în cele mai bune condiţii“, a declarat Octavian Morariu, preşedintele Federaţiei Europene de Rugby (Rugby Europe).

Citeşte şi: Ladislau Boloni şi-a găsit echipă. Va antrena o formaţie cu 20 de titluri

Exit mobile version