Acasă Sport Andreea Răducan: Încercaţi să vedeţi realitatea cu care ne confruntăm

Andreea Răducan: Încercaţi să vedeţi realitatea cu care ne confruntăm

Toţi sportivii mari ai ţării se implică în campania de responsabilizare a cetăţenilor. Cei care au dus numele României pe cele mai înalte culmi ale gloriei fac apel acum la oameni să asculte recomandările autorităţilor.

Campioana olimpică şi multipla campioană mondială la gimnastică, Andreea Răducan, a postat un mesaj pentru toţi cetăţenii României. Aceasta îi îndeamnă pe oameni să nu mai ignore regulile pe care le transmit autorităţile și să devină mai responsabili.

Dragi prieteni, mesajul meu este în special pentru cei care încă nu au înţeles situaţia în care ne aflăm. Oricât de absurdă, de propagandistică sau de premeditată vi s-ar părea răspândirea acestui virus, COVID-19, încercaţi să vedeţi realitatea cu care ne confruntăm! Virusul Corona se răspândeşte extrem de uşor. Persoanele care au şi afecţiuni sau alte probleme de sănătate, pot ajunge să-şi piardă viaţa. Cred că putem înţelege cu toţii situaţia absolut copleşitoare cu care se confruntă Italia, ţară care în fiecare zi îşi numără sutele de persoane decedate. Nu trebuie să ajungem aşa şi nu vom ajunge aşa. Dar depinde în cea mai mare măsură de noi, de cât suntem de responsabili. Fiecare persoană nou infectată nu face decât să prelungească starea de urgenţă şi să îngreuneze munca medicilor şi a autorităţilor”, a spus Andreea Răducan.

„Vom fi mai puternici”

„Nu știm nici cum, nici când se va încheia aceasta perioadă dificilă. Dar sunt convinsă că după acest „uragan” vom rămâne mai puternici, mai înțelepți și mai atenți la lucrurile care contează cu adevărat. Așadar, stăm în casă cât este nevoie și avem grijă de sănătatea noastră și a celor dragi. Și atunci când este obligatoriu să ieșim, evităm locurile aglomerate și ne salutăm de la distanță. Tratăm cu maximă responsabilitate și încredere aceasta perioadă dificilă și mesajele autorităților. Eu vă doresc tuturor multă sănătate și să auzim de bine!”, a încheiat Andreea Răducan.

Andreea Răducan a demisionat din funcția de președinte al Federației Române de Gimnastică pe 5 decembrie 2019. Aceasta și-a motivat decizia decizia prin ratarea calificării loturilor la Jocurile Olimpice de la Tokyo, dar și prin lipsa de susținere din partea Comitetului Executiv în luarea anumitor decizii.

Citește și: Peluza Nord și „U“ Craiova fac front comun în lupta cu coronavirusul

Exit mobile version