16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalAlex Mitriță: Am plecat pentru că nu mai aveam loc de Mihăilă

Alex Mitriță: Am plecat pentru că nu mai aveam loc de Mihăilă

Jocul bun al Craiovei din partida cu Dinamo l-a impresionat și pe fostul jucător al „Științei”, Alexandru Mitriță. Acesta s-a bucurat pentru victoria foștilor săi colegi și consideră că Universitatea este principala candidată la titlu în acest sezon. De asemenea, acesta a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Valentin Mihăilă și s-a ținut și de glume la finalul interviului.

„Băieții au reușit un joc fantastic. Îi felicit și mă bucur că au obținut cele trei puncte. Dacă aș putea, aș veni la fiecare meci să fiu alături de ei. Când voi avea posibilitatea, cu cea mai mare plăcere îi voi încuraja din tribune. M-am bucurat pentru goluri, iar apoi pentru spectacol. Sunt fericit că au câștigat și sunt mândru de ei. Aș vrea să iau cu mine la națională cât mai mulți jucători de la Craiova, pentru că mulți merită acest lucru, dar nu fac eu convocările. S-a văzut în această seară cine este favorită la titlu și eu zic că dacă vor continua pe acest drum, nu li se va opune nimeni”, a declarat Alex Mitriță.

„Toată echipa a jucat bine, dar, pentru mine, Mihăilă este unul dintre cei mai buni jucători din Liga 1. Am plecat de la echipă pentru că nu mai aveam loc de Mihăilă”, s-a amuzat internaționalul român.

Articol scris de Tibi Cocora

Citește și: Andrei Ivan și Valentin Mihăilă, principalii protagoniști de la Severin

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS