Acasă Sport Karate / Ciungu Giura, locul doi la Kyokushin Belgrad Trophy

Karate / Ciungu Giura, locul doi la Kyokushin Belgrad Trophy

Clubul de Karate Kyokushinkai Craiova, condus de Adrian Brătescu, s-a regăsit la startul ediţiei a 18-a la Trofeul Belgradului, destinat probei de kumite.

Senpaiul Adrian Brătescu a aruncat în luptă doi dintre elevii săi şi cu unul a „prins“ podiumul. În discuţie intră Andrei Mihai Ciungu Giura (10 ani), care a obţinut locul 2. În tot acest timp Tudor Cristian Peiu (6 ani) a trebuit să se mulţumească doar cu locul 4.

„Tudor a luptat pentru locul 3 şi a pierdut, însă la el a fost o situaţie aparte. El a participat la o categorie de vârstă şi de greutate superioare. La 6-7 ani nu fost competitori şi a fost nevoit să urce la o categorie superiară. A concurat cu copii peste 7 ani şi cu o greutate mai mare. Cu toate acestea a avut o comportare foarte bună. Sunt mulţumit de el şi de Andrei, dar vrem mai mult. Pe 12 octombrie o să mergem şi o să concurăm în Republica Moldova. O să vedem ce vom reuşi acolo“, a declarat Adrian Brătescu, pentru GdS.

Citeşte şi: SCM „U” Craiova, ultimele dueluri înainte de debutul în campionat

De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.
Exit mobile version