Acasă Sport Baschet SCM „U“ Craiova, la prima victorie din acest an în fața propriilor...

SCM „U“ Craiova, la prima victorie din acest an în fața propriilor fani

Echipa masculină de baschet SCM „U“ Craiova a debutat în această seară în fața propriilor suporteri. Elevii lui Aleksandar Todorov s-au impus fără probleme în fața formației macedonene Rabotnicki Skopje, cu scorul de 91-68. A fost primul joc de la Cupa „Craiova”, turneu organizat în Sala Polivalentă din Bănie.

Noua formulă a Craiovei din acest an pare să fie cea potrivită. Alb-albaștrii au practicat un baschet foarte bun în partida cu Rabotnicki, în special pe faza de apărare. În primele două sferturi cele două echipe au mers cap la cap, Tyler Laser, de la Craiova și Hyden Lascault, de la oaspeți fiind principalii marcatori. A fost 46-42 după primele două sferturi, iar din acel moment oltenii s-au dezlănțuit.

„Leii” din Bănie s-au apărat ca la carte în dese rânduri, iar formației oaspete i-a fost foarte greu să puncteze. Dacă în primele 5 minute din sfertul al treilea jucătorii lui Rabotnicki nu au punctat deloc pe tabelă, Russel Byrd, Porter Troupe și Nykolai Stoyanov i-au „bombardat” pe macedoneni din afara semicercului. S-a încheiat 91-68 pentru SCM „U” Craiova, care își așteaptă adversarul din finala de duminică.

SCM „U” Craiova: Omari Gudul (15 puncte), Moneya Pratt (5), Dragoș Diculescu (8), Russel Byrd (16), Porter Troupe (8), Sabin Bagairea, Nikolay Stoyanov (9), Ionuț Berceanu (2), Tyler Laser (14), Victor Petrache (2), Antonio Năsturescu (3), Bogdan Țibârnă (9). Antrenor: Aleksandar Todorov.

Reamintim că în celălalt meci de la Cupa „Craiova” se întâlnesc Dinamo București și Steaua București. Echipa învingătoare va juca mâine seară, de la ora 19.00, cu SCM „U” Craiova în finala turneului, în timp ce pierzătorii vor întâlni mâine, de la ora 17.00, formația macedoneană Rabotnicki Skopje, în finala mică.

Poate te interesează și: SCM „U” Craiova a învins iar Zalăul şi a ridicat trofeul „Radu Zamfirescu”

Articol scris de Tibi Cocora

Exit mobile version