Acasă Sport Simona Halep a revenit în România

Simona Halep a revenit în România

Simona Halep a revenit în România
Simona Halep a revenit în România

Simona Halep a revenit în România şi a fost întâmpinată la scara avionului de Mihai Covaliu, Ion Ţiriac, Ilie Năstase, dar şi ministrul Sportului, Constantin Bogdan Matei.

Numărul 7 mondial a ajuns în România după triumful de la Wibledon. Sportiva a fost întâmpinată în Salonul Oficial al aeroportului Henri Coandă, unde a făcut declaraţii.

“Este o primire deosebită, călduroasă, ca de fiecare dată. Aş vrea să mulţumesc familiei pentru tot sprijinul de când am început tenisul, tuturor antrenorilor mei de când am ţinut prima dată o rachetă, la 4 ani şi jumătate, echipei mele, federaţiei şi tuturor oamenilor care mă susţin. Sunt persoane în viaţa mea care m-au ajutat să cred în mine să câştig astfel de trofee. Mulţumesc tuturor!”, a declarat Simona Halep la sosirea în ţară.

„O să stau câteva zile, mă odihnesc şi o iau de la capăt. Săptămânal am câte un obiectiv. Fiecare turneu e un obiectiv important şi vreau să dau maxim”, a mai spus Simona.

Simona Halep: „Am dormit foarte bine înaintea finalei, turneul de la Rolan Garros de anul trecut m-a ajutat. Am avut experienţă şi am ştiut să gestionez. Am fost destul de lucidă, a fost clar ce am de făcut. Consider că a fost meciul perfect, ziua perfectă şi nu m-am gândit nicio secundă la scor”.

Atunci când a fost întrebată dacă va purta drapelul României la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de anul viitor, Simona Halep s-a uitat spre Mihai Covaliu, preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român. Acesta a dat din cap afirmativ, iar Simona a glumit şi a spus: ”E înregistrat”.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version