Acasă Sport Fotbal/ Reacţia presei din Croaţia, după victoria României U21

Fotbal/ Reacţia presei din Croaţia, după victoria României U21

EURO 2019. Reacţia presei din Croaţia, după ce România U21 a învins Croaţia
EURO 2019. Reacţia presei din Croaţia, după ce România U21 a învins Croaţia (Foto: Mediafax)

Croaţii au trăit un şoc la debutul de la EURO 2019 U21! România U21 a învins Croaţia cu 4-1, chiar în primul meci al grupei. Din aceasta mai fac parte Franţa şi Anglia, iar prima echipă ca şi eliminată din semifinale aproape că se ştie.

Presa din Croaţia nu a fost încântată de prestaţia jucătorilor de la U21. Selecţionerul Nenad Gracan ştie unde lucrurile au scăpat de sub control, scrie Mediafax.

Sportske Novosti: “Echipa mică a Croaţiei a deschis Campionatul European U21, din Italia şi San Marino, printr-o înfrângere dureroasă împotriva României, scor 4-1. Astfel. şansele pentru calificarea în semifinale s-au diminuat semnificativ. Aşteptările au fost mari, dar s-a terminat cu cea mai dureroasă înfrângere din istoria echipei U21 la un turneu final. La final, normal, selecţionerul Nenad Gracan nu s-a putut bucura”, scriu jurnaliştii croaţi.

Declaraţiile antrenorului Croaţiei

Nenad Gracan (57 de ani) susţine că accientarea gravă a lui Brekalo i-a distras pe ceilalţi jucători. A recunoscut, însă, că România a fost superioară. De asemenea, a vorbit foarte frumos despre Ianis Hagi.

„Nu ne aşteptam la o astfel de înfrângere. În primul rând, trebuie să felicităm România pentru prestaţia cu adevărat bună. Am fost surprinşi încă din start, am primit două goluri, am făcut multe erori tehnice de-a lungul meciului, jucătorii nu au au fost încrezători. Din păcate, au fost mulţi jucători accidentaţi şi am atras atenţia asupra meciurilor pe care fotbaliştii noştri nu le au la echipele de club. Din păcate am clacat“, a spus acesta.

Vă reamintim că Naționala de tineret a României a debutat cu o victorie frumoasă la Campionatul European Under 21. Acesta a fost găzduit de Italia și San Marino (16-30 iunie). Trupa antrenată de Mirel Rădoi s-a impus clar marți seară, cu 4-1, pe „San Marino Stadium“ din Serravalle. A fost prima etapa din grupa C a turneului final.

Exit mobile version