6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăSportDouă reci și una caldă, la ultima strigare

Două reci și una caldă, la ultima strigare

Ultima etapă a sezonului 2018-2019 din Liga a III-a, seria 3, nu a ieșit așa cum și-ar fi dorit echipele din Bănie. Unele sunt nemulțumite de rezultatele înregistrate, însă se consolează că și-au atins obiectivul, cum este cazul Universității II Craiova și CSO Filiași, iar una a încheiat cu victorie, dar în afara țelului prestabilit, promovarea, în speță FCU Craiova.
Universitatea II Craiova nu a contabilizat niciun punct în confruntarea de sâmbătă, din Vâlcea, cu Flacăra Horezu, gazdele impunându-se cu 2-0, grație reușitelor lui Cristian Munteanu (‘14) și Adrian Popa (‘68).
Flacăra Horezu: Vlădoiu – Samson, Dinu, Munteanu, Birziche – Bobină, Nistor, Georgescu, Popa – Cioablă, Bufoi. Rezerve: Popa – Bălan, Simeanu, Neamțu, Chelcea, Munteanu, Covalschi. Antrenor: Marian Deaconescu.
Universitatea II Craiova: Preduț – Albăstroiu, Mitran, Dobre, Ispas – Popescu (‘85, Guță), Bîrzan (‘65, Baciu) – Baiaram, Constantin, Trașcă (‘77, Nichifor) – Zete (‘53, Nițu). Antrenor: Dragoș Sebastian Bon.
Echipa a doua a Științei a încheiat pe locul 7, cu 43 de puncte, mulțumitor pentru staff-ul tehnic și conducere, ținând cont că a utilizat pe tot parcursul sezonului în majoritate juniori.

Filiașiul s-a jucat iarăși cu ocaziile

Un rezultat nefast a înregistrat și CSO Filiași. Trupa lui Mugur Gușatu a cedat cu 3-2 în deplasarea de la Ploiești, cu Astra II, și a rămas tot pe locul 5, cu 49 de puncte, adică în obiectiv. Golurile gazdelor au fost marcate de George Șerban (‘31), Ionel Mihăilă (‘82), Alexandru Duminică (‘87). Replica doljenilor a venit prin Alex Gheorghișor (‘40), Alex Armășelul (‘44).
CSO Filiași: Preda – Robert Stancu, Robert Vulpe, Calu – Șchiopu, Dănuț Stancu, Stăiculescu, Armășelu, Crușoveanu – Gheorghișor – Ghighilicea. Au mai intrat: Tereche, Crețu.
„A fost un joc deschis, frumos, pe contre, dar din păcate ei au fost mai eficienți. Am avut patru ocazii de singur cu portarul prin Ghighilicea, dar a fost total neinspirat astăzi. Ne bucurăm că am terminat pe locul 5 și ne-am atins obiectivul“, a declarat antrenorul secund, Cosmin Fruntelată, pentru GdS.

FCU, victorie amară cu Moreniul

Singura reprezentantă a Doljului care a cunoscut succesul în runda 30 a fost FCU Craiova. Aceasta s-a impus cu 3-0 pe stadionul „Municipal“ din Severin, grație reușitelor lui Alexandru Oae (‘30 – autogol) și Alexandru Raicea (‘75, ‘80). A cam lipsit bucuria la final, întrucât FCU a încheiat sezonul pe locul secund, cu 62 de puncte, ratând astfel promovarea în Liga a II-a.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS