15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPatrick Anghel, campion național la dublu și vicecampion la dublu mixt

Patrick Anghel, campion național la dublu și vicecampion la dublu mixt

În weekendul trecut s-a desfășurat, la Dumbrăvița, Campionatul Național Individual de juniori III (11-12 ani) la tenis de masă, turneu pe care l-a abordat şi CSS Craiova.
În proba de dublu băieţi, perechea Patrick Anghel (CSS Craiova) – Andrei Miroiu (CSM Buzau) a trecut în sferturi de dublul K. Canea – A. Cueșdean (LTNM Tg. Secuiesc) cu 3-1, în semifinală de S. Pribeagu (LTNM Tg. Secuiesc) – Ad. Dumitrescu (Farul Constanţa) cu 3-0, iar în finală s-a impus ceva mai greu, cu 3-2, în faţa cuplului L. Oprea (Steaua Bucureşti) – Cr. Podar (LPS Bistrița).
Tot la dublu băieți, perechea Alexandru Ilie (CSS Craiova) – Adam Marton (LTNM Tg. Secuiesc) s-a clasat pe locul 5.
La proba dublu mixt , Patrick Anghel (CSS Craiova) şi partenera sa, Alesia Sferlea (CSM Zalău), au trecut pe rând de Vlad Sima şi Maria Stănescu (ACSM Giurgiu), cu 3-1, în sferturi, de Andrei Miroiu (CCM Buzău) şi Mara Moca (CSM Mediaș), cu 3-1, în semifinală, şi au cedat în finală în faţa cuplului Luca Oprea (Steaua) – Bianca Meiroşu (LPS Constanța) cu 3-2.
La proba de simplu băieți, Patrick Anghel a trecut de Andrei Niculaie (LPS Bistrița), cu 3-0, şi de Vlad Vitan (ACSM Giurgiu), tot cu 3-0. Pentru accederea în semifinală, Patrick a luptat cu colegul său de la lotul național, Cristian Podar (LPS Bistriţa) şi a pierdut cu 3-1, clasându-se pe locul 5.
„Sunt mulţumit de cele două medalii obținute, dar ne-am fi dorit mult una şi la simplu. Aşteptăm cu încredere următoarea competiție, Top 12 (Juniori III), şi sunt convins că Patrick va obține un rezultat bun“, a declarat antrenorul CSS-ului, Liviu Nicoli, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS