16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / LPF a anunţat echipa etapei a 8-a din play-off şi play-out. „Leii“ lipsesc motivat

Fotbal / LPF a anunţat echipa etapei a 8-a din play-off şi play-out. „Leii“ lipsesc motivat

Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat astăzi echipa etapei a 8-a din play-off-ul şi play-out-ul Ligii I. Cum Universitatea Craiova nu a reuşit să contabilizeze niciun punct în meciul cu FCSB şi niciun jucător nu s-a evidenţiat cu adevărat, oficialii LPF şi-au orientat privirile la celelalte echipe.

Iată cum arată „unsprezecele“ etapei a 8-a din play-off-ul şi play-out-ul Ligii I în opinia membrilor LPF:

PORTAR:
Cristian Bălgrădean (FCSB / 31 de ani / 33 jocuri) – A avut patru intervenţii decisive prin care a păstrat neatinsă plasa porţii roş-albaştrilor. A bifat al 12-lea meci din acest sezon fără gol primit, dintre care șapte în 2019.

FUNDAŞI:
Alin Dobrosavlevici (Dunărea / 24 de ani / 31 jocuri) – Căpitanul călărăşenilor a fost ca un zid în faţa atacanţilor adverşi, contribuind astfel din plin la succesul grupării antrenate de Dan Alexa. Trece prin cea mai bună perioadă din carieră.
Andrei Burcă (FC Botoşani / 26 de ani / 33 jocuri) – A urcat în atac şi a oferit pasa de gol în urma căreia moldovenii s-au întors de la Chiajna cu un punct. Prinde pentru a treia oară echipa etapei.
Junior Morais (FCSB / 32 de ani / 26 jocuri) – A făcut un joc fără greşeală în defensivă, iar în atac a pus mari probleme adversarilor. Trece printr-o formă excelentă. A ajuns la 245 de meciuri în Liga 1.

MIJLOCAŞI:
Eric de Oliveira (Viitorul / 33 de ani / 5 jocuri) – A făcut din nou spectacol şi a încheiat meciul în ovaţiile publicului! Prin golul reuşit în ultima rundă, a ajuns la 58 de reuşite în principala competiţie internă din România.
Damjan Dokovic (CFR Cluj / 29 de ani / 31 jocuri) – După ce anul trecut a marcat decisiv în două jocuri din play-off, se dovedeşte a fi şi în ediţia curentă jucătorul care face diferenţa la mijlocul terenului.
Iulian Cristea (FCSB / 24 de ani / 8 jocuri pentru FCSB) – Utilizat pe postul de mijlocaș la închidere, și-a păstrat siguranța și constanța în joc. A reprezentat un factor important pentru victoria roș-albaștrilor la Craiova.
David Caiado (Gaz Metan / 32 de ani / 21 jocuri) – Are evoluţii tot mai bune, un merit important avându-l Edward Iordănescu, care i-a pus în valoare calităţile tehnice deosebite. A înscris pentru a patra oară în ediţia curentă.

ATACANŢI:
Andreas Calcan (Viitorul / 25 de ani / 8 jocuri) – Titularizat pentru a șasea oară în acest an, a marcat două goluri spectaculoase, răsplătind astfel încrederea primită din partea antrenorului.
Mario Rondon (Gaz Metan / 33 de ani / 12 jocuri) – Este cel mai bun transfer făcut de o echipă în pauza de iarnă! A marcat o triplă şi a ajuns la șapte goluri în actuala ediţie de play-out, egalându-şi deja performanţa atinsă în stagiunea precedentă.
Abdel Omrani (CFR Cluj / 25 de ani / 30 jocuri) – Un nou meci mare făcut de francez, care a ajuns la șase goluri, nouă pase decisive şi două penalty-uri scoase în 30 de jocuri. Prinde pentru a cincea oară echipa etapei.

ANTRENORUL ETAPEI:
Edward Iordănescu (Gaz Metan / 40 de ani) – Conduşi excelent de pe bancă, Gaz Metan s-a impus clar în derby-ul Sibiului şi a ajuns la 10 partide la rând fără înfrângere. Medieşenii domină play-out-ul: sunt lideri în clasamentul general (patru puncte diferenţă de locul secund), au cel mai bun marcator (Rondon – șapte goluri), cel mai bun atac şi cea mai bună apărare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS