8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Solskjaer, exasperat de Messi

Fotbal / Solskjaer, exasperat de Messi

Antrenorul lui Manchester United, Ole Gunnar Solskjaer, a afirmat după eliminarea din Liga Campionilor că Lionel Messi şi Barcelona au altă clasă faţă de echipa lui.

„Messi este la un alt nivel. El şi Ronaldo au fost cei mai buni jucători din ultimii 10 ani, iar în această seară, Messi şi-a demonstrat calitatea. Datorită acestui lucru este Barcelona aici şi acesta este nivelul la care trebuie să aspirăm şi noi. Putem să ajungem acolo, dar avem mult de muncit. Dacă vrem să ajungem din nou la nivelul la care era United trebuie să putem jucăm de la egal la egal cu Barcelona. Trebuie să mărturisesc că au fost cu două clase peste noi în această seară şi pe ‘Old Trafford’. Am jucat bine până aici, dar s-au putut vedea diferenţele între cele două echipe. Calitatea în modul lor de a finaliza a fost evidentă“, a declarat Solskjaer.

Manchester United a pierdut ieri seară cu 3-0 în faţa Barcei, pe „Camp Nou“, şi a părăsit competiţia în faza sferturilor, deoarece catalanii se impuseseră cu 1-0 şi în Anglia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS