23.3 C
Craiova
miercuri, 18 septembrie, 2019
Acasă Sport Lupte / Alexandra Anghel, locul 4 la CE

Lupte / Alexandra Anghel, locul 4 la CE

-

Sportiva Universității Craiova, Alexandra Anghel, a încheiat pe locul 4 Campionatul European de lupte – seniori, desfășurat în weekend la București. Reprezentanta noastră a obținut locul 4 după ce a pierdut meciul din finala mică în fața Tatianei Kolesnikova, din Rusia, cu scorul de 5-4.

„De menționat că Alexandra Anghel a concurat nerefăcută complet după accidentarea la coloana cervicală. De fapt a fost sub semnul întrebării participarea la aceste Campionate Europene. Suntem dezamăgiți de rezultat, dar mulțumiți că nu a suferit o nouă accidentare“, a declarant antrenorul Aurel Cimpoeru, pentru site-ul oficial al Universității Craiova.

Alexandru VIRTOSU
Alexandru VIRTOSU
De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.