9.5 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbal (f) / EXCLUSIV: Burcea nu a avut stare și a fost la Brașov după echipă. Fetele s-au impus în fața Coronei!

Handbal (f) / EXCLUSIV: Burcea nu a avut stare și a fost la Brașov după echipă. Fetele s-au impus în fața Coronei!

Echipa feminină de handbal SCM Craiova a reușit să se impună, scor 26-19 (12-11), în partida susținută duminică, în Ardeal, în fața formației Corona Brașov, contând pentru etapa a 22-a din Liga Florilor. A fost un meci controlat de oltence, care au fost conduse de la margine de secunzii Costin Dumitrescu și Grigore Albici, asta pentru că „principalul“ Bogdan Burcea a primit interzis din partea medicilor, după ce vineri a fost operat de urgență pe cord la un spital din București. Bogdan Burcea a simţit înţepături în zona inimii, chiar în timpul unei şedinţe de antrenament și după un set de verificări s-a constatat că nevoie de un stent la inimă.

Bogdan Burcea a făcut totuși deplasarea la Brașov, fiind văzut la hotelul din împrejurimile Sălii Sporturilor „Dumitru Colibași“, dar nu a intrat să asiste și la meci.

La finalul jocului, handbalistele de la SCM Craiova i-au scandat numele lui Bogdan Burcea împreună cu cei aproximativ zece suporteri veniți din Bănie.

SCM Craiova: Dzhukeva, Curmenț – Vizitiu (6), Fachinello (5), Trifunovic (5), Nikolic (4), Ianăși (2), Tănăsie (2), Gjorgjievska (1), Tătar (1).

 

Costin Dumitrescu: Remarc întreaga echipă

 

La finalul întâlnirii, antrenorul secund Costin Dumitrescu s-a arătat încântat de unitatea echipei și de ambiția cu care au evoluat la Brașov.

„Trebuie să remarc întreaga echipă. Apărarea și poarta au evoluat foarte bine, iar atacul a avut încredere că în cazul unor greșeli, sunt jucătoare în spate care pot interveni. În repriza a doua am citit mai bine jocul adversarelor și ne-am impus fără emoții. Suntem în grafic pentru cupele europene și ne așteaptă un meci la fel de greu, în deplasare, cu Baia Mare, și ne vom pregăti pentru acest joc“, a declarat Costin Dumitrescu, pentru site-ul oficial.

Următoarea confruntare, cu Minaur, la Baia Mare, care este programată joi, 25 aprilie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS