11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleibaliştii lui Pascu, după puncte în Capitală

Voleibaliştii lui Pascu, după puncte în Capitală

Echipa masculină de volei SCM „U“ Craiova a avut suficient timp la dispoziţie ca să-şi lingă rănile şi să meargă mai departe după înfrângerea cu 3-1, în Bănie, în faţa Arcadei Galaţi, echipă care a deposedat-o de prima poziţie din clasamentul Diviziei A1. Pentru elevii lui Dănuţ Pascu urmează un joc în deplasare, astăzi, de la ora 17.00, în etapa a cincea (ultima) din turul play-off-ului, împotriva celor de la CSM Bucureşti, o grupare incomodă, dar accesibilă alb-albaştrilor, dovadă stând victoriile înregistrate în campionatul regular: 3-0 în Bănie şi 3-1 în Capitală.
Pe acest lucru, dar şi pe valoarea echipei sale se bazează şi căpitanul Laurenţiu Lică, acesta spunând răspicat că el şi colegii săi vor juca la victorie atât meciul cu CSM Bucureşti, cât şi cele rămase, şi că nu abandonează ideea de a produce surpriza la finalul sezonului.

„După meciul cu Arcada s-a schimbat liderul, dar mai sunt șase etape și ne dorim foarte mult să rămânem lângă ei sau chiar să-i depășim din nou. La CSM Bucureşti întotdeauna ne-a fost greu. Avem un moral bun în faţa lor, nu am pierdut în campionat cu ei şi mergem acolo cu gândul să câştigăm, pentru că Zalăul ne suflă-n ceafă şi, aşa cum am mai spus, ne dorim să rămânem acolo sus şi să luptăm până la capăt pentru prima poziţie şi să vedem ce va ieşi“, a declarat Laurenţiu Lică, pentru GdS.

Divizia A1, etapa a 5-a (ultima din turul play-off-ului): astăzi, ora 17.00: CSM Bucureşti – SCM „U“ Craiova, ora 18.00: Arcada Galaţi – Steaua Bucureşti, Dinamo Bucureşti – ACSVM Zalău (Digi Sport).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS