16.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Pandurii, ținuți în loc de ACS Poli Timișoara

Fotbal / Pandurii, ținuți în loc de ACS Poli Timișoara

Formația olteană Pandurii Târgu Jiu nu a reușit să confirme în confruntarea de sâmbătă, de pe teren propriu, terminând la egalitate, scor 1-1, disputa cu ACS Poli Timișoara, din etapa a 28-a a Ligii a II-a. Gorjenii au deschis scorul rapid, prin Andrei Blejdea, care a pus latul de la 7 metri la o centrare a lui George Tudoran și totul lucrurile păreau să fie în regulă, mai ales că oaspeții au jucat în 10 oameni din minutul 73, când Calugher a văzut al doilea galben. Cu toate acestea, Pandurii Târgu Jiu s-a văzut egalată în minutul 77, când Igor Țîgîrlaș a dat bară-gol cu un șut de la 5 metri. Eforturile gazdelor de a reintra în avantaj spre final au fost în zadar.

Pandurii: Al. Costache – Brînzan, Oiţă, R. Bratu, Al. Vasilescu – Raiciu (’85, N. Cotolan), Trancă, Vodă – Tudoran, P. Popescu (’62, G. Dodoi), Blejdea (’90, Du-Ho Kim). Antrenor: Adrian Bogoi.

ACS Poli: D. Moldovan – Bilia (’34, Țîgîrlaș), Paramatti, Uyi, V. Olteanu – Calugher, D. Munteanu (’60, Golda), A. Manolache – Buzan, Bădăuţă, Sidorenco (’83, Chemin). Antrenor: Valeriu Răchită.

În urma acestui egal, Pandurii Târgu Jiu a rămas pe locul 11, cu 33 de puncte, iar în etapa viitoare va juca la UTA Arad, meciul fiind programat miercuri, 10 aprilie, de la ora 17.00.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS