12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / „Lei“ doar prima repriză. Mangia, pus pe gânduri de ce a urmat (VIDEO)

Fotbal / „Lei“ doar prima repriză. Mangia, pus pe gânduri de ce a urmat (VIDEO)

Universitatea Craiova a pierdut, scor 1-2, partida susținută ieri seară, pe stadionul „Ion Oblemenco“, în compania echipei FC Viitorul, contând pentru manșa tur a semifinalelor Cupei României.

Gruparea din Bănie, deținătoarea trofeului, a deschis scorul rapid, prin Bancu, acesta a pătruns pe stânga și l-a executat pe Cojocaru cu un șut de la 10 metri (‘5, 1-0).

Oaspeții au restabilit egalitatea prin Houri, care a reluat imparabil din 8 metri o centrare venită de pe stânga (’77, 1-1).

Viitorul a dat lovitura în minutul 89, când Rivaldinho a profitat de o greșeală a defensivei și a rămas singur cu Pigliacelli și a trimis lângă bara fin dreapta (’90, 1-2).

Alb-albaștrii au găsit cu greu poarta oaspeților în repriza secundă (Foto: Alex Vîrtosu)

„U“ Craiova: Pigliacelli – Martic (’71, Acka), Donkor, Kelic, Briceag – Mateiu, Cicâldău, Bic (’61, Fedele) – Bărbuț, Fortes (’66, Rocha), Bancu. Antrenor: Devis Mangia.

FC Viitorul: Cojicaru – Boboc (’78, Mladen), Țâru, Ghiță, De Nooijer – Houri, T. Băluță, Vână (’46, Iacob) – Calcan (’35, Rivaldinho), Drăguș, I. Hagi. Antrenor: Gică Hagi.

Cartonașe galbene: Mateiu ’38, Briceag ’40, Cicâldău ’81, Kelic ’86 / Iacob ’64, I. Hagi ’79, Mladen ’83.

Au arbitrat: Horațiu Fesnic – Mircea Orbuleț, Ciprian Danșa; Iulian Călin.

Observatori: Nicolae Grigorescu, Octavian Goga.

Meciul retur se va disputa peste două săptămâni.

Următorul meci al alb-albaștrilor are loc duminică, de la ora 20.30, tot pe „Ion Oblemenco“, în compania liderului CFR Cluj, în etapa a 4-a din play-off-ul Ligii I.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS