16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportSimona Halep, victorie clară în faţa lui Venus Williams. S-a calificat în sferturile de finală la Miami

Simona Halep, victorie clară în faţa lui Venus Williams. S-a calificat în sferturile de finală la Miami

Simona Halep este sfertfinalistă în turneul de la Miami pentru a patra oară în carieră. Fostul lider mondial s-a impus categoric în faţa lui Venus Williams, cu scorul de 6-3, 6-3 în 73 de minute, scrie Mediafax.

În meciul care o poate duce în careul de aşi, Simona se va duela cu Qian Wang, a 18-a jucătoare a lumii, care s-a impus în faţa conaţionalei sale Yafan Wang.

După meci, Simona Halep a declarat că este o plăcere pentru ea să joace împotriva surorilor Williams.

De 270 de săptămâni în TOP 10 

„Este destul de impresionant (n.r. menţinerea în Top 10 WTA de 270 de săptămâni), sunt fericită că pot face astfel de lucruri, lucruri mari, munca de până acum îşi arată rezultatele, sunt fericită să fiu în această poziţie şi, aşa cum vedeţi, chiar mă bucur să joc tenis. (n.r. – cu Venus Williams). Ştiam că nu renunţă şi că trebuie să fiu acolo pentru fiecare minge, să lupt, să alerg, aşa că am făcut-o destul de bine azi, ştiam că trebuia să fiu aproape de linia de fund, să încerc să joc mai repede. Este întotdeauna o plăcere să joc împotriva surorilor Williams şi sunt mândră că am putut să câştig din nou astăzi”, a declarat Halep, imediat după terminarea meciului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS