10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleibaliştii, atenţi cu Baia Mare (VIDEO)

Voleibaliştii, atenţi cu Baia Mare (VIDEO)

Echipa masculină de volei SCM „U“ Craiova susţine sâmbătă ultimul meci din campionatul regular al Diviziei A1. Trupa lui Dănuţ Pascu întâlneşte, de la ora 17.00, în Sala Polivalentă, pe Explorări Baia Mare, şi toată lumea rosteşte două cuvinte legat de acest duel: concentrare şi victorie, ştiut fiind faptul că oaspeţii sunt capabili să producă surprize neplăcute.

„Suntem în faţa ultimului meci din sezonul regular, sperăm să facem o victorie, pentru că avem nevoie de puncte, după care urmează o perioadă destul de complicată pentru noi şi destul de grea, în speţă play-off-ul. Cum domnul profesor Pascu ne roagă să luăm pas cu pas fiecare meci, acum suntem concentraţi pentru disputa de sâmbătă. În urma rezultatului surprinzător de aseară (miercuri – n.r.), când Zalăul a pierdut la Steaua, avem şansa să ne apropiem la un singur punct de lider şi sperăm să realizăm acest lucru. Am începe play-off-ul cu alt moral. Nu ne gândim la titlu de acum, ne concentrăm asupra fiecărui meci, aşa cum am făcut-o la începutul campionatului, şi vom vedea unde vom termina. Eu îmi fac treaba, fac ceea ce mi se cere, iar când este nevoie de mine încerc să dau totul“, a declarat jucătorul Andrei Georgescu, fiind pe aceeaşi lungime de undă cu Filip Sestan: „Prin victoria Stelei cu Zalău şi un succes al nostru cu Baia Mare ne-am apropia la un punct de lider şi urmează un play-off foarte disputat. Trebuie să ne concentrăm pentru următoarele meciuri, în special pentru meciul cu Baia Mare de acasă. Sunt mulţumit de randamentul meu de până acum, am obţinut cu echipa multe victorii, dar cu siguranţă că îmi doresc să joc şi mai bine decât am făcut-o şi pentru asta mă antrenez şi ne antrenăm zi de zi“.

Pascu: Trebuie să fim foarte serioşi

Şi antrenorul Dan Pascu a punctat că Baia Mare nu trebuie neglijată, apoi a vorbit despre bătăliile din play-off.

„Le-am cerut băieţilor să trateze foarte serios acest meci, pentru că Baia Mare este o echipă incomodă, pe care, dacă nu o bagi în seamă, poate să producă neplăceri, lucru care nouă ni s-a întâmplat. Baia Mare are câţiva jucători care pot face diferenţa, are doi-trei lideri în echipă şi jucători de calitate, aşa că trebuie să fim foarte serioşi şi să abordăm cu maximum de concentrare acest meci“, a subliniat Pascu.
„Trebuie să spun că lupta pentru primele locuri devine din ce în ce mai mare, mai acerbă, mai interesantă, după această surpriză produsă de Steaua. Noi ne apropiem la un punct, dar văd că neglijaţi prezenţa echipei din Galaţi, care este la egalitate de puncte cu noi. Arcada a început să devină o echipă mai periculoasă decât Zalăul, pentru că vine puternic din urmă, nu a pierdut niciun meci din partea a doua a campionatului. Meciurile din play-off vor avea altă conotaţie, pentru că nu mai există de meci mai uşor, toate sunt grele, importante, se joacă sub presiune mare şi, bineînţeles, că acolo se vede şi valoarea jucătorilor. Noi, pe tot parcursul campionatului, am avut o evoluţie bună. E adevărat că în unele seturi am început mai slab, dar jucătorii s-au concentrat pe final şi am câştigat. Ăsta este un lucru care mie îmi dă încredere în viitor“, a completat Pascu.

Divizia A1

Etapa 22: sâmbătă, 16 martie – ora 17.00: Arcada Galaţi – Dinamo București, SCM „U“ Craiova – Explorări Baia Mare, U Cluj – CSM Bucureşti; ora 18.00: Unirea Dej – Câmpia Turzii. Municipal Zalău stă.
Clasament: 1. Zalău 47 puncte (setaveraj 52:16), 2. Galaţi 43 (48:18), 3. Craiova 43 (47:16), 4. Dinamo 34 (40:29), 5. CSM Bucureşti 32 (36:27), 6. Steaua 29 (37:35), 7. Dej 25 (32:35), 8. Baia Mare 14 (20:45), 9. Câmpia Turzii 14 (18:45), 10. Cluj 7 (16:52), 11. Piatra Neamţ 0 (2:30).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS