Acasă Sport Fotbal / Sepsi – „U“ Craiova, scor 0-1, în etapa a doua...

Fotbal / Sepsi – „U“ Craiova, scor 0-1, în etapa a doua din play-off-ul Liga I

-

Universitatea Craiova a reușit să se impună, scor 1-0, în partida susținută vineri seară, la Sfântu Gheorghe, în compania echipei Sepsi, în runda a doua din play-off-ul Ligii I.

Alb-albaștrii au deschis scorul prin Alex Mateiu, care a reluat din interiorul careului mic o minge venită de la portarul gazdelor, care respinsese cu greu o lovitură de cap a lui Kelic, în urma unei centrări venite de pe dreapta (’20).

Sepsi: Niczuly – Moura, Viera, Jovanovic (’78, Hadnagy), Sato (’70, Hamed) – Rus, Velev – Nouvier, Flores (’60, Vașvari), Ștefan – Tandia. Antenor: Eugen Neagoe.

„U“ Craiova: Pigliacelli – Donkor, Kelic, Ferreira – Dimitrov, Mateiu, Cicâldău, Bancu – Bărbuț (’73, Rocha), Koljic (’86, Fortes), Mihăilă (’62, Drăghici). Antrenor: Devis Mangia.

Cartonașe galbene: Hamed ’90+2 / Ferreira ’45, Bărbuț ’70.

Au arbitrat: Andrei Chivulete – Ciprian Danșa, Bogdan Gheorghe; Sergiu Popa.

Observatori: Marian Dorobanțu, Valentin Mateescu.

În partida următoare, Universitatea Craiova va evolua în Capitală împotriva formației FCSB, disputa fiind programată duminică, 31 martie, de la ora 20.30.

Alexandru VIRTOSU
Alexandru VIRTOSU
De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.