14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportSCM „U“ Craiova, fără Mo Curry la Oradea

SCM „U“ Craiova, fără Mo Curry la Oradea

Baschetbaliştii de la SCM „U“ Craiova vor avea parte de o misiune foarte dificilă în acest sfârşit de săptămână. Trupa lui Aco Todorov întâlneşte vineri, 8 martie, de la ora 17.45 (Digi Sport), în Sala „Antonio Alexe“ din Oradea, pe campioana en titre a României, CSU din localitate, partida contând pentru etapa a 6-a din Grupa Roşie a Ligii Naţionale. Din păcate, gruparea din Bănie nu va beneficia de aportul conducătorului de joc Mo Curry (foto, la minge), unul dintre jucătorii cu multe reuşite în aruncările de 3 puncte.
„Va fi un meci foarte greu, nu suntem favoriţi, mai ales că jucăm şi fără Morris Curry, care a suferit o contuzie la tendonul lui Achile şi noi nu am dorit să-l forţăm să joace acum, dar va reveni din etapa viitoare. Cu toate acestea, ne dorim să fie un meci frumos, să etalăm cel mai bun baschet al nostru şi să încercăm să obţinem o revanşă pentru meciul pe care l-am pierdut, credem noi nemeritat, de pe teren propriu (scor 78-80 – n.r.). Oradea are o echipă mai bună acum, s-a întărit cu două piese grele, achiziţii de ultim moment, este şi campioana en titre a României, aşa că va fi un meci destul de dificil. Cine va învinge va lua o opţiune serioasă şi pentru locul trei, urmând a se mai disputa doar patru partide după aceea. Credem că pentru noi obiectivul de a fi în primele patru după sezonul regular şi după Top 6 este un lucru extraordinar de bun. Trebuie să fim realişti şi ponderaţi, pentru că aşa putem visa şi la titlu, dar nu cred că avem în acest moment argumente pentru asta“, a declarat managerul echipei de baschet a SCM „U“ Craiova, Marius Toma, în exclusivitate pentru GdS.
Etapa a 6-a: vineri, 8 martie – ora 17.45 (Digi): CSU Oradea – SCM „U“ Craiova; sâmbătă, 9 martie – ora 17.15 (Digi): CSU Sibiu – SCM Timişoara; luni, 11 martie – ora 19.00 (Digi): U-BT Cluj – BCMU Piteşti.
Clasament Grupa Roşie: 1. CSU Sibiu 34 puncte (15 victorii / 4 înfrângeri), 2. U-BT Cluj 32 (13/6), 3. CSU Oradea 30 (11/8), 4. SCM „U“ Craiova 30 (11/8), 5. SCM Timişoara 28 (9/10), 6. BCMU Piteşti 27 (8/11).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS