6.9 C
Craiova
duminică, 22 septembrie, 2019
Acasă Sport Trei fotbalişti ai Ştiinţei, în echipa campionatului regular

Trei fotbalişti ai Ştiinţei, în echipa campionatului regular

-

Liga Profesionistă de Fotbal a analizat performerii celor 26 de etape din campionatul regular şi ieri a întocmit o echipă din care fac parte şi trei fotbalişti ai Universităţii Craiova. Este vorba despre portarul Mirko Pigliacelli, despre care LPF a notat: „S-a integrat rapid în echipă şi a intrat în inimile fanilor olteni. Remarcabil jocul foarte bun de picior, el fiind şi singurul portar cu gol şi pasă decisivă în acest sezon“. Al doilea „leu“ intrat în unsprezecele LPF este Alexandru Cicâldău. „Adus în vara anului trecut de la Viitorul, a intrat direct în primul unsprezece şi a rămas om de bază în sistemul gândit de Devis Mangia. Formează un cuplu excelent la centrul terenului cu experimentatul Alexandru Mateiu – două goluri, patru pase decisive şi două penaltiuri obţinute“, aşa s-a justificat LPF în privinţa lui Cicâldău. În fine, ultimul fotbalist care s-a impus a fost Alexandru Mitriţă. „Mitriţă a fost liderul din teren al oltenilor, a strâns cifre formidabile: 13 goluri, trei pase decisive şi șapte prezenţe în echipa etapei. Evoluţiile din tricoul alb-albaştrilor i-au adus în pauza de iarnă un transfer spectaculos, devenind cel mai scump jucător vândut din istoria Universităţii Craiova“, a punctat LPF.
Iată cum arată echipa sezonului regulat: Mirko Pigliacelli (U Craiova / 25 de ani / 26 jocuri) – Romario Benzar (FCSB / 26 de ani / 21 jocuri), Paulo Vinicius (CFR Cluj / 34 de ani / 23 jocuri), Mike Cestor (Astra / 26 de ani / 19 jocuri), Mario Camora (CFR Cluj / 32 de ani / 23 jocuri) – Ibrahima Tandia (Sepsi / 25 de ani / 24 jocuri), Alexandru Cicâldău (U Craiova / 21 de ani / 25 jocuri), Florin Tănase (FCSB / 24 de ani / 24 jocuri) – Ianis Hagi (Viitorul / 20 de ani / 24 jocuri), George Ţucudean (CFR Cluj / 27 de ani / 23 jocuri), Alexandru Mitriţă (U Craiova / 24 de ani / 18 jocuri). Antrenorul sezonului regular a fost desemnat Constantin Enache (Astra / 45 de ani). „Instalat pe banca giurgiuvenilor în toamnă, a reuşit un parcurs remarcabil, încheind sezonul regulat cu o serie fantastică de zece meciuri consecutive fără înfrângere! În plus, şi-a pus din plin amprenta pe evoluţiile mai multor jucători din lot precum Butean, Begue sau Alibec“, a explicat LPF.

Alexandru VIRTOSU
Alexandru VIRTOSU
De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.