21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportDoljenii, pregătiți pentru returul din C3

Doljenii, pregătiți pentru returul din C3

În acest sfârşit de săptămână, iubitorii fotbalului au un motiv în plus de bucurie, întrucât va fi reluat şi returul Ligii a III-a, seria 3, ce programează etapa a 16-a.
Vineri, de la ora 15.00, pe stadionul „Chimia“ din Işalniţa, CSO Filiaşi primeşte vizita formaţiei Unirea Bascov.
Întâlnirea este aşteptată cu nerăbdare de doljeni, care ştiu că nu vor avea o misiune uşoară, însă speră să-şi adjudece cele trei puncte, la capătul unui joc de bună calitate.

„Orice început este greu, dar îl aşteptăm cu nerăbdare şi suntem în regulă cu pregătirea. Terenul este bun, pentru că nu am intrat deloc pe el, am făcut antrenamente pe cel secundar. Este conform anotimpului, ca să zic aşa. Din păcate, nu îl vom avea la dispoziţie pe Cosmin Calu, din pricina unor probleme medicale, el fiind de peste două săptămâni cu pneumonie. A mai fost cu probleme Tereche, dar a revenit în această săptămână şi a făcut antrenamente. În rest, toată lumea este aptă şi dornică de victorie. Am cerut detalii mai multor persoane despre echipa din Bascov şi am înţeles că au mai adus şi ei jucători buni. Unul dintre ei este David, care a mai fost şi pe la FC Argeş. Eu zic că toate echipele s-au întărit şi că o să vedem un alt campionat. Returul va fi mult mai disputat decât turul şi foarte interesant, cu echipe mult mai bune decât în tur. Ar fi frumos să începem cu o victorie, ne dorim mult, şi sigur vom face tot posibilul să o obţinem“, a declarat antrenorul filieşenilor, Mugur Guşatu, pentru GdS.

„Am mare încredere în jucătorii care au venit“

Optimismul se regăseşte şi în rândul conducerii CSO Filiaşi, dar şi al jucătorilor.

„Cu siguranţă, ne aşteaptă un meci foarte greu. Întâlnim o echipă bună, care în această iarnă şi-a adus jucători buni, dar sunt nerăbdător să văd acest duel, pentru că nici noi nu am stat cu mâinile în sân şi am adus jucători de valoare, care cu siguranţă vor face o treabă bună alături de ceilalţi. Presimt că ne vom asigura cele trei puncte. Am mare încredere în jucătorii care au venit! Niciodată nu am avut o echipă atât de bună de când suntem la Liga a III-a“, a subliniat preşedintele Florin Spânu, pentru GdS.

„Ne-am pregătit bine în această iarnă, au venit alături de noi şi fotbalişti cu experienţă şi de valoare, aşa că ne aşteptăm la lucruri frumoase. Ne dorim să începem cu victorie şi sperăm să revenim în primele cinci-şase locuri foarte curând“, a spus mijlocaşul Dănuţ Stancu, pentru GdS.

Partida de la „Chimia“ va fi arbitrată de Dorin Burloiu (Galaţi), ajutat de Răzvan Bedreagă (Galaţi) şi Florin Iftode (Târgu Bujor). Observatori au fost desemnaţi Luis Moisescu (Severin), respectiv Vasile Dan (Pucioasa).
În meciul tur, CSO Filiaşi a înregistrat o remiză, scor 0-0, pe terenul Unirii Bascov.
CSO Filiaşi a susţinut până acum cinci amicale, bilanţul fiind următorul: trei victorii (5-2 cu Sporting Roşiori, 5-2 cu CSJ Craiova U19 şi 2-0 cu CSM Slatina), o remiză (1-1 cu FC Argeş) şi o înfrângere (0-1 cu Pandurii Târgu Jiu).

„Satelitul“ Ştiinţei şi-a decalat meciul cu Astra II

Universitatea II Craiova şi-a decalat primul meci din returul Ligii a III-a, seria 3. Trupa lui Dragoş Bon ar fi trebuit să dea piept cu AFC Astra II vineri, de la ora 15.00, dar conducerile celor două formaţii au hotărât să „mute“ partida de pe stadionul „Extensiv“ pentru luni, 4 martie, de la ora 15.00, zi în care se vor duela şi primele echipe ale cluburilor, duelul seniorilor fiind programat de la ora 20.00, pe stadionul „Ion Oblemenco“.

„Am decis să jucăm în aceeaşi zi cu echipele mari. Iniţiativa ne-a aparţinut, dar şi Dani Coman (preşedintele oaspeţilor) a fost de acord, pentru că în felul acesta vor fi la meciul de luni seară şi băieţi de la «satelit»“, a explicat antrenorul Dragoş Bon, pentru GdS.

În meciul tur, Universitatea II Craiova a obţinut un punct pe stadionul „Astra“ din Ploieşti, încheind meciul cu scorul de 1-1.

FCU are meci la Coloneşti

O misiune facilă pare să aibă gruparea FCU, care se deplasează în judeţul Olt pentru un duel cu formaţia argeşeană Atletic Bradu, penultima clasată în seria 3, confruntarea fiind programată vineri, de la ora 15.00, pe stadionul „Mircea Stan“ din Coloneşti. Confruntarea cu Bradu va fi arbitrată de Valentin Porumbel (Olteniţa), ajutat de Gabriel Răduță (Ploieşti) şi Silviu Goicea (Bucureşti), în timp ce observatori au fost desemnaţi Petrică Burcea (Giurgiu), respectiv Ionuţ Cătălin Cuşcă (Alexandria).
În meciul tur, desfăşurat pe stadionul „Municipal“ din Severin, FCU s-a impus cu 3-0.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS