Acasă Sport Fotbal / Am dat gol și cu portarul, dar punctele au rămas...

Fotbal / Am dat gol și cu portarul, dar punctele au rămas la FCSB

Pigliacelli a trecut de la om de assist, la om de gol (Foto: ucv1948.ro)

Universitatea Craiova a plecat cu mâna goală de pe Arena Națională și asta pentru că a avut o apărare visătoare în multe momente și un antrenor fricos, care a uitat că are soluții foarte bune pentru atac pe banca de rezerve și că are voie să facă schimbări mai devreme de minutul 77. A fost 3-2 pentru FCSB, care a fost mai inspirată și mai insistentă, succesul conducând la o rocadă în clasament, Craiova revenind pe trei.

Gazdele au deschis scorul prin Ioan Hora, care a reluat cu capul, de la 8 metri, o centrare venită de pe dreapta, de la Benzar (’27, 1-0).

Știința a egalat dintr-un penalti obținut de Rocha, după un fault al lui Pintilii. Lovitura de la 11 metri și-a asumat-o portarul Mirko Pigliacelli, „Rogerio Ceni“ din Bănie executându-l fără emoții pe Bălgrădean (’39, 1-1).

Universitatea a intrat în avantaj imediat după pauză, când Bancu a șutat din scurt, Bălgrădean a respins cu greu, iar Bărbuț a fost pe fază și a împins mingea de la șapte metri (’46, 1-2).

Avantajul nu a durat decât trei minute, pentru că Filip a profitat de o eroare a defesivei alb-albastre și a „ciupit“ o minge primită de la Pintilii, pe lângă Pigliacelli (’49, 2-2).

FCSB a preluat conducerea în urma unui penalti transformat de Ioan Hora și dictat prompt de atentul „central“ Avram după o împingere a lui Kelic asupra lui Tănase (’83, 3-2).

FCSB: Băgrădean – Benzar, Bălaşa, Planic (’65, D. Nedelcu), J. Morais – Pintilii (’79, Teixeira), Filip – Man, Tănase, Coman (’46, Matei) – Hora. Antrenor: Mihai Teja.

„U“ Craiova: Pigliacelli – Martic, Tiago, Kelic, Briceag – Fedele (’77, Bic), Cicâldău – Bărbuț (’89, Fortes), Rocha, Bancu – Koljic. Antrenor: Devis Mangia.

Cartonașe galbene: Morais ’23, Bălașa ’72 / Fedele ’26, Fortes ’39, Briceag ’43, ’87, Koljic ’52, Bancu ’67.

Cartonașe roșii: Man ’87 / Kelic ’82, Briceag ’87.

Au arbitrat: Marius Avram – Mircea Orbuleț, Sebastian Eugen Gheorghe; Cătălin Popa.

Observatori: Alexandru Deaconu, Paul Mincu.

Pentru Universitatea Craiova urmează un meci în sferturile Cupei României, contra lui Csikszereda Miercurea Ciuc, programat joi, 28 februarie, de la ora 20.00.

 

 

De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.
Exit mobile version