22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Am dat gol și cu portarul, dar punctele au rămas la FCSB

Fotbal / Am dat gol și cu portarul, dar punctele au rămas la FCSB

Universitatea Craiova a plecat cu mâna goală de pe Arena Națională și asta pentru că a avut o apărare visătoare în multe momente și un antrenor fricos, care a uitat că are soluții foarte bune pentru atac pe banca de rezerve și că are voie să facă schimbări mai devreme de minutul 77. A fost 3-2 pentru FCSB, care a fost mai inspirată și mai insistentă, succesul conducând la o rocadă în clasament, Craiova revenind pe trei.

Gazdele au deschis scorul prin Ioan Hora, care a reluat cu capul, de la 8 metri, o centrare venită de pe dreapta, de la Benzar (’27, 1-0).

Știința a egalat dintr-un penalti obținut de Rocha, după un fault al lui Pintilii. Lovitura de la 11 metri și-a asumat-o portarul Mirko Pigliacelli, „Rogerio Ceni“ din Bănie executându-l fără emoții pe Bălgrădean (’39, 1-1).

Universitatea a intrat în avantaj imediat după pauză, când Bancu a șutat din scurt, Bălgrădean a respins cu greu, iar Bărbuț a fost pe fază și a împins mingea de la șapte metri (’46, 1-2).

Avantajul nu a durat decât trei minute, pentru că Filip a profitat de o eroare a defesivei alb-albastre și a „ciupit“ o minge primită de la Pintilii, pe lângă Pigliacelli (’49, 2-2).

FCSB a preluat conducerea în urma unui penalti transformat de Ioan Hora și dictat prompt de atentul „central“ Avram după o împingere a lui Kelic asupra lui Tănase (’83, 3-2).

FCSB: Băgrădean – Benzar, Bălaşa, Planic (’65, D. Nedelcu), J. Morais – Pintilii (’79, Teixeira), Filip – Man, Tănase, Coman (’46, Matei) – Hora. Antrenor: Mihai Teja.

„U“ Craiova: Pigliacelli – Martic, Tiago, Kelic, Briceag – Fedele (’77, Bic), Cicâldău – Bărbuț (’89, Fortes), Rocha, Bancu – Koljic. Antrenor: Devis Mangia.

Cartonașe galbene: Morais ’23, Bălașa ’72 / Fedele ’26, Fortes ’39, Briceag ’43, ’87, Koljic ’52, Bancu ’67.

Cartonașe roșii: Man ’87 / Kelic ’82, Briceag ’87.

Au arbitrat: Marius Avram – Mircea Orbuleț, Sebastian Eugen Gheorghe; Cătălin Popa.

Observatori: Alexandru Deaconu, Paul Mincu.

Pentru Universitatea Craiova urmează un meci în sferturile Cupei României, contra lui Csikszereda Miercurea Ciuc, programat joi, 28 februarie, de la ora 20.00.

 

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS