12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Stephan Drăghici, chemat de Craiova de la Sepsi

Fotbal / Stephan Drăghici, chemat de Craiova de la Sepsi

Neavând soluții viabile de transfer pentru a acoperi postul părăsit de Alex Mitriță și ocupat doar de Vali Mhăilă, cel de mijlocaș/atacant stânga, oficialii Universității Craiova au decis să-i scurteze împrumutul lui Stephan Drăghici la Sepsi. Acesta a plecat de ieri de la Sfântu Gheorghe și se va alătura astăzi alb-albaștrilor, el fiind o variantă excelentă pentru regula Under 21.

„Stephan Drăghici nu mai face parte din lotul echipei Sepsi OSK. Mijlocașul se întoarce la U Craiova, de unde a fost împrumutat, în vara anului trecut, clubului nostru. Cu această ocazie îi mulțumim jucătorului pentru evoluțiile avute în tricoul Sepsi OSK și îi urăm mult succes în carieră“, se arată într-un comunicat remis de Sepsi pentru Digi.

19 meciuri a strâns Stephan Drăghici la Sepsi în acest sezon, fără să înscrie vreun gol. De-a lungul carierei, Drăghici a mai jucat la CSM Râmnicu Vâlcea, Academica Clinceni și Juventus București.

Altfel, clubul Universitatea Craiova scoate la vânzare abonamente pentru play-off, ele fiind dedicate celor care nu și-au procurat un abonament „plin“ la începutul sezonului. Prețurile sunt excelente: Peluze 50 lei, Tribuna a II-a 100 lei, Tribuna I: 140 lei și Tribuna VIP 350 lei.

Abonamentele tip Play-Off pot fi achiziționate începând de joi, 21 februarie 2019, la ora 12:00, de la magazinul oficial al Științei, situat în Electroputere Parc Mall, la etaj, lângă Cărturești. Programul de funcționare este zilnic, în intervalul orar: 10:00 – 22:00.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS