6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăSportWTA Budapesta: Irina Begu, în sferturile probei de dublu

WTA Budapesta: Irina Begu, în sferturile probei de dublu

​Perechea româno-kazahă Irina Begu/Galina Voskoboeva s-a calificat, luni seara, în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului de tenis de la Budapesta (WTA), dotat cu premii totale de 250.000 de dolari, după 6-3, 1-6, 11-9 în faţa cuplului maghiar Anna Bondar/Dalma Galfi, scrie Agerpres.

Begu şi Voskoboeva, favoritele numărul doi, s-au impus într-o oră şi 14 minute. Ele şi-au asigurat un cec de 1.820 dolari şi 60 de puncte WTA la dublu.

În sferturi, Begu şi Voskoboeva vor întâlni cuplul Danka Kovinic (Muntenegru)/Erin Routliffe (Australia), care a dispus de perechea româno-elveţiană Andreea Mitu/Xenia Knoll cu 6-2, 4-6, 11-9. Mitu şi Knoll, care au comis în total 9 duble greşeli, au avut două mingi de meci în super tiebreak, la 9-7, dar au pierdut patru puncte la rând şi meciul.

Pe tabloul de simplu se mai află Irina Begu (adversară îi va fi germanca Mona Barthel) şi Sorana Cîrstea (va juca împotriva unguroaicei Anna Bondar), după ce Ana Bogdan a fost învinsă categoric de Andrea Petkovic, cu 6-1, 6-0.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS