Echipa secundă a Universității Craiova s-a impus categoric, scor 6-1, în partida amicală susținută sâmbătă, pe stadionul „Aripile“, în fața colegei de serie Sporting Roșiori. Golurile alb-albaștrilor au fost marcate de Raoul Baicu (4), Lucian Buzan (penalti) și Cătălin Ion. Pentru oaspeți a înscris Floricel.

Antrenorul Dragoș Bon a început meciul cu următorii: Preduț – Sârbu, Tand (jucător venit în probe de la Ardealul), Spahija, Zete – Andrei Dobre, Buzan, Alex Vulpe, Sărăcin (jucător venit în probe de la Lugoj) – Trașcă, Baicu. Au mai intrat: Păușescu – Ion, C. Dobre, Fl. Ispas, Țoiu, Bîrzan, Albăstroiu, Baiaram, Vaida (jucător venit în probe de la Ardealul), Vali Constantin.

Baicu a făcut praf apărarea lui Sporting Roșiori (Foto: Alex Vîrtosu)

Universitatea II Craiova a mai susţinut până acum cinci teste, înregistrând alte două victorii, 16-0 cu Juventus Bascov și 3-1 cu Pandurii Târgu Jiu, două egaluri 2-2 cu Unirea Bascov şi 1-1 cu Viitorul Dăeşti, şi o înfrângere, 0-2 cu ACS Energeticianul. Următorul joc de verificare va avea loc sâmbătă, 23 februarie, cu Turris Turnu Măgurele, pe terenul acesteia.

Pentru galerie foto, click aici.