16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / „U“ Craiova a oficializat transferul lui Carlos Fortes. „Predator“ a semnat pe trei ani şi jumătate

Fotbal / „U“ Craiova a oficializat transferul lui Carlos Fortes. „Predator“ a semnat pe trei ani şi jumătate

Oficialii Universităţii Craiova au oficializat astăzi transferul atacantului portughez Carlos Fortes, de la Gaz Metan Mediaş, portughezul semnând un contract valabil trei ani şi jumătate.

„Atacantul Carlos ‘Predator’ Fortes a semnat cu Universitatea Craiova un contract valabil pe trei ani și jumătate, cu opțiune de prelungire pe încă un an. Îi urăm bun-venit și cât mai multe meciuri reușite în alb-albastrul Științei.
Născut pe data de 9 noiembrie 1994, noul vârf al echipei noastre s-a născut la Lisabona, este un fotbalist de picior drept și are o înălțime de 1,88 m. Carlos Fortes a izbutit până în acest moment să marcheze de cinci ori și să ofere două pase decisive în tricoul celor de la Gaz Metan Mediaș, fiind unul dintre remarcații sezonului.

‘Predator’ din Bănie va efectua în această după-amiază primul antrenament cu Universitatea Craiova. El va îmbrăca tricoul cu numărul 29“, se arată în comunicatul Universităţii Craiova.

Carlos Fortes este al doilea transfer al Ştiinţei din această iarnă, primul jucător cooptat fiind atacantul băcăuan Andrei Cristea, de la Poli Iaşi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS