Acasă Sport CSS Craiova, locul trei la Campionatul Național pe Echipe juniori III

CSS Craiova, locul trei la Campionatul Național pe Echipe juniori III

Comuna Dumbrăviţa din judeţul Timiş a găzduit weekendul trecut ediţia 2019 a Campionatului Național pe Echipe la tenis de masă, competiție rezervată junorilor III (11-12 ani). În proba masculină au participat 21 de echipe, iar CSS Craiova, condusă de profesorul Liviu Nicoli, s-a prezentat cu următoarea formulă: Anghel Patrick, Ilie Alexandru și Lupașcu Alexandru. Rezultatul participării a fost locul trei pentru sportivii din Bănie, care au trecut pe rând de ACSM Giurgiu, scor 3-1, CS Pristavu Câmpulung, scor 3-0, LTNM Tg. Secuiesc II, scor 3-0, CSTA Bucureşti II, scor 3-1. În grupa finală (bătălia pentru locurile 1-4), CSS Craiova a învins pe LPS Bistrița Năsăud cu 3-1 și a fost învinsă de CSTA Bucureşti, scor 2-3, și de LTNM Tg. Secuiesc, scor 0-3, terminând competiția pe locul trei.
„A fost o competiție puternică, la care au participat cele mai bune echipe din țară. Felicit întreaga echipă pentru rezultat și evidențiez evoluția foarte bună a sportivului Anghel Patrick, care este și component al lotului mațional de minicadeţi“, a declarat Liviu Nicoli, pentru GdS.

De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.
Exit mobile version