11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenis / Irina Begu, eliminată în turul doi la Hua Hin. UPDATE: Perechea Begu/Niculescu s-a calificat în semifinale

Tenis / Irina Begu, eliminată în turul doi la Hua Hin. UPDATE: Perechea Begu/Niculescu s-a calificat în semifinale

Jucătoarea română de tenis Irina Begu a părăsit astăzi turneul WTA de la Hua Hin (Thailanda), dotat cu premii de 250.000 dolari. Sportiva noastră a fost învinsă în turul doi de chinezoaica Saisai Zheng, cap de serie 4, cu 6-2, 6-4. Meciul a durat o oră şi 31 minute de joc.
Irina Begu s-a ales în urma participării în proba de simplu de la Hua Hin cu un cec de 3.400 dolari şi 30 puncte WTA.
Begu va continua însă parcursul în proba de dublu, unde face pereche cu Monica Niculescu şi vor juca în sferturi împotriva perechii Kurumi Nara (Japonia) / Saisai Zheng (China).

UPDATE:

Perechea Irina Camelia Begu/Monica Niculescu (cap de serie numărul 2) s-a calificat în semifinalele probei de dublu după ce a învins în două seturi perechea Kurumi Nara (Japonia)/Saisai Zheng (China), scor 6-2, 7-5. Meciul a durat o oră și 25 de minute de joc.
Pentru a afla cu cine vor juca în semifinale, fetele noastre vor avea de așteptat, notează Hotnews. Astfel, învingătoarele duelului dintre Mona Barthel (Germania)/Sara Sorribes Tormo (Spania) vs Kaitlyn Christian (SUA)/ Ying-Ying Duan (China), cap de serie numărul 4, vor urma să le întâlnească pe Xin-Yun Han (China) și Darija Jurak (Croația), iar în urma acestui meci vom afla adversarele pe care le vor avea Begu și Niculescu.
Pentru Monica Niculescu va fi a doua semifinală la dublu în acest an, după cea de la Hobart, alături de chinezoaica Zhaoxuan Yang.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS