16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / „Satelitul“ a măturat pe jos cu Juventus Bascov. Radu Bîrzan a făcut show! (VIDEO, FOTO EXCLUSIV)

Fotbal / „Satelitul“ a măturat pe jos cu Juventus Bascov. Radu Bîrzan a făcut show! (VIDEO, FOTO EXCLUSIV)

Universitatea II Craiova a început seria partidelor amicale. „Satelitul“ s-a impus foarte categoric, scor 16-0 (7-0), în partida susținută sâmbătă, pe stadionul „Aripile“, în fața formației Juventus Bascov, penultima clasată în Liga a IV-a Argeș. De menționat că terenul sintetic de la aeroport a fost acoperit cu zăpadă.

Golurile alb-albaștrilor au fost marcate de Radu Bîrzan (’8, ’50, ’63), Alex Vulpe (’18, ’30, ’37, ’41), Ștefan Baiaram (’28, ’34), Ionuț Ileana (’47, ’65, ’74, ’82), Adrian Nichifor (’52), Alex Trașcă (’61), Ionuț Mitran (’67). Deși nu s-a numărat printre cei cu patru goluri, reușind doar trei, Radu Bîrzan (foto mai sus, la minge) a fost de departe unul dintre cei mai buni jucători de pe teren, el având foarte multe assisturi și acțiuni frumoase.

De remarcat că în formula de start a „satelitului“ s-a regăsit și fundașul Hrvoje Spajiha, care a jucat impecabil, în timp ce atacantul Dominik Glavina a urmărit meciul de pe margine.

Antrenorul Universității II Craiova, Dragoș Bon, a început meciul cu următorii jucători:  Manea – Albăstroiu, Cosmin Dobre, Spahija, Florin Ispas  – Țoiu, Puțaru – Vulpe, Bîrzan, Baiaram – Albert Ispas. În partea secundă au mai intrat: Nedieanu – Constantinescu, Mitran, Pătulea, Neagu, A. Dobre, Trașcă, Ileana, Nichifor.

Pentru galerie foto, click aici.

Următorul test va fi tot cu Juventus Bascov, dar în deplasare, returul fiind programat sâmbătă, 2 februarie, de la ora 11.00, pe terenul sintetic de la Bradu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS