12.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Mâine, dublă cu Ferencvarosi pentru Universitatea Craiova

Fotbal / Mâine, dublă cu Ferencvarosi pentru Universitatea Craiova

Universitatea Craiova se pregăteşte să încheie cantonamentul din Antalya cu o dublă confruntare cu Ferencvarosi, ocupanta locului 1 în Ungaria. Iniţial era vorba despre o singură dispută, dar cum antrenorii ambelor echipe vor să vadă jucătorii mai mult la lucru şi au găsit şi locaţii bune pentru desfăşurarea a două meciuri-şcoală au căzut imediat de acord. Astfel, primul joc dintre Universitatea Craiova şi Ferencvarosi va avea loc mâine, de la 10.00, la hotelul „Rixos Premium“, iar al doilea de la 16.00, la „Arcadia Atlantins“.
În primele două teste, Universitatea Craiova s-a impus cu 2-1 în faţa turcilor de la Adana Demirspor, marcatori fiind Andrei Cristea şi Vali Mihăilă, şi cu 3-0 în faţa grupării ucrainene Vorskla Poltava, diferenţa fiind făcută de această dată de Alex Mitriţă, Elvir Koljic şi Andrei Cristea.
Deşi au fost discuţii să se rămână încă o săptămână în Turcia, întrucât vremea din Craiova este urâtă, Ştiinţa va „închide“ cantonamentul din Antalya sâmbătă, deoarece nici acolo lucrurile nu stau prea bine şi prognoza meteo nu anunţă îmbunătăţiri. Astfel, delegaţia alb-albastră va părăsi Antalya sâmbătă, la ora 14.30, cu un charter, şi va reveni în Bănie după amiază, în jurul orei 17.00, urmând ca jucătorii să primească liber până marţi.
Universitatea Craiova reia meciurile oficiale duminică, 3 februarie, de la ora 20.00, când va da piept cu FC Viitorul, la Ovidiu – Constanţa.
Mai multe amănunte, în GdS de mâine.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS