13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenis / Simona Halep, învinsă de Serena Williams în optimi la Australian Open

Tenis / Simona Halep, învinsă de Serena Williams în optimi la Australian Open

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul unu mondial, a fost învinsă de americanca Serena Williams (16 WTA) cu 6-1, 4-6, 6-4, astăzi, la Melbourne, în optimile de finală ale turneului Australian Open, primul de Mare Şlem al anului. Halep (27 ani), finalistă la ediţia trecută, a cedat după o oră şi 47 de minute şi riscă să piardă primul loc în clasamentul WTA după acest turneu. Halep va primi un cec de 260.000 de dolari australieni şi 240 de puncte WTA.

Aceasta a fost a 9-a victorie a americancei de 37 de ani, câştigătoare a 23 de turnee de Grand Slam, de şapte ori la Melbourne, în cele 10 meciuri jucate împotriva jucătoarei noastre. Serena Williams va juca în sferturi contra cehoaicei Karolina Pliskova, numărul opt mondial.

Sferturile de finală de la Australian Open 2019: Serena Williams – Karolina Pliskova, Naomi Osaka – Elina Svitolina, Petra Kvitova – Ashleigh Barty, Anastasia Pavlyuchenkova – Danielle Rose Collins. Învingătoarele din primele două sferturi se vor întâlni în prima semifinală, în timp ce sportivele care vor câștiga ultimele două sferturi vor juca cea de-a doua semifinală.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS