16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbal (f) / Nu ne-a priit meciul cu Vegeta. SCM Craiova și-a diminuat șansele să treacă de grupe (VIDEO, FOTO)

Handbal (f) / Nu ne-a priit meciul cu Vegeta. SCM Craiova și-a diminuat șansele să treacă de grupe (VIDEO, FOTO)

Echipa feminină de handbal a Craiovei, SCM, nu reușește să-și regăsească strălucirea. Fetele lui Bogdan Burcea au bifat vineri seară al patrulea insucces consecutiv și al doilea în Cupa EHF. După dezastrul  din Spania, cu Bera Bera, gruparea olteană a pierdut și pe teren propriu, scor 23-26 (10-10), cu Podravka Vegeta, într-o partidă contând pentru etapa a 3-a din grupa D. Marele regret este că echipa, spre deosebire de partidele anterioare, a jucat un handbal bun în prima repriză și spre finalul celei de-a doua, însă ratările nenumărate au făcut ca publicul să constate că se adâncește criza și să tremure gândindu-se că Flori Stanciu, Zamfir, Țicu și Costa mai au de stat pe tușă pentru refacere.

SCM Craiova: Dzhukeva, Curmenţ – Ianăşi (6 goluri), Trifunovic (5), Şelaru (3), Ion, Tănăsie (2), Nikolic (2), Seric, Gjeorgjievska, Colac, Tătar (4), Fachinello (1), Vizitiu, Costa. Antrenor: Bogdan Burcea.

Podravka Vegeta: Tucakovic, Risovic, Ecimovic – Zadravec, Turk (3), Holesova (2), Karlovcan (2), Popovic, Milosevic, Dzono (1), Milosavljevic (4), Franusic, Chigirinova (2), Ikhneva (4), Debelic (7), Yezhykava (1). Antrenor: Zlatko Saracevic.

Gjeorgjievska (la minge) a avut o nouă evoluție ștearsă și a fost taxată de antrenorul Burcea (Foto: Alex Vîrtosu)

UPDATE:

Celălalt meci al grupei D, Nykobing – Bera Bera, disputat sâmbătă, s-a încheiat cu victoria gazdelor, scor 31-26.

Clasament:

1. Podravka 3 3 0 0 86:76 6p
2. Bera Bera 3 1 0 2 87:84 2
3. Nykobing 3 1 0 2 67:72 2
4. SCM Craiova 3 1 0 2 62:70 2


Etapa viitoare: 26 ianuarie – ora 15.30: Podravka Vegeta – SCM Craiova, ora 18.00: Bera Bera – Nykobing.

Burcea s-a luat de două jucătoare

Cum acest eșec a diminuat din șansele Craiovei de a merge mai departe din faza grupelor, nervozitatea și-a pus rapid amprenta asupra antrenorului Bogdan Burcea, care a criticat două dintre handbalistele sale în direct la Digi.

„Văd o echipă care a muncit. Din păcate, performanţa slabă a jucătoarelor Trifunovic şi Gjeorgjievska pe faza de atac ne-a adus la acest eşec. Dar este echipa mea, echipa care ne-a făcut mândri pe toţi. Sunt eşecuri consecutive, însă situaţia în care ne aflăm, din punct de vedere al accidentărilor, ne-a adus aici. Apreciez munca fetelor şi modul cum au luptat azi, am fost aproape. Cu o Trifunovic mai lângă echipă şi mai interesată de bunul mers al fazei a patra a atacului, respectiv Gjeorgjievska eu spun că ne asiguram azi victoria la cinci-șase goluri diferenţă. Trebuie să înveţe să facă parte din echipă. Jocul s-a rupt la cele două acţiuni ale interului Georgjievska, urmate de două contraatacuri. Şi la 16 acţiuni ale Jelenei Trifunovic cu trei reuşite… Vorbesc de faza a patra, nu de aruncări de la 7 metri“, a declarat antrenorul Bogdan Burcea.

Pentru galerie foto, click aici.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS