Acasă Sport Fotbal / Burlacu și Gardoș merg la Poli Iaşi la schimb cu...

Fotbal / Burlacu și Gardoș merg la Poli Iaşi la schimb cu Andrei Cristea (UPDATE)

-

Universitatea Craiova și Poli Iași pregătesc schimbul anului în fotbalul românesc. Conform Digi Sport, Florin Gardoș va ajunge în curând sub comanda lui Flavius Stoican şi pe lângă acesta ar putea merge în Copou şi atacantul Andrei Burlacu, Devis Mangia urmând să-l primească în schimb pe Andrei Cristea, fotbalist dorit cu insistenţă de FCSB.

„M-am decis, vreau să vin la Iaşi, dar din ce am înţeles sunt alte discuţii între cluburi. Nu pot să intru în detalii. Eu mi-am dat acordul să vin la Poli, dar ei nu s-au înţeles între ei. A fost ca un telefon fără fir… Eu credeam un lucru, ei mi-au spus altceva astăzi. Am acceptat salariul celor de la Iaşi, m-am pus de acord cu tot ce ţine de mine, acum rămâne să se înţeleagă cluburile între ele. Dacă se vor înţelege, voi face deplasarea cu Iaşiul în Antalya“, a declarat Florin Gardoş, pentru prosport.ro.

De cealaltă parte, Cristea le cere fanilor și clubului să înțeleagă că salariul pe care urmează să îl primească la Craiova, echipă care l-a dorit și în vara lui 2018, e mult mai mare decât cel de la Iași.

Pentru a-i convinge pe ieșeni să îl cedeze pe atacantul de 34 de ani, oficialii Ştiinţei vor să îl dea un sezon împrumut pe Andrei Burlacu. Jucătorul de 21 de ani a avut ofertă și de la FC Botoșani, dar preferă Iașiul, fiind prietenul fetei lui Flavius Stoican, Lorena.

Update: S-a parafat schimbul!

Clubul Universitatea Craiova a oficializat în această seară schimbul. Andrei Cristea a semnat cu Știința până în 2020, iar Andrei Burlacu și Florin Gardoș merg împrumut la Poli Iași până la finalul sezonului.

ȘTIRI VIDEO GdS