Acasă Sport Tenis / Irina Bara a pierdut în primul tur al calificărilor la...

Tenis / Irina Bara a pierdut în primul tur al calificărilor la Australian Open

Jucătoarea română de tenis Irina Maria Bara a fost învinsă de grecoaica Valentini Grammatikopoulou cu scorul de 6-3, 6-2, astăzi, la Melbourne, în prima rundă a calificărilor pentru tabloul principal de simplu al turneului Australian Open, cel dintâi de Mare Şlem al anului, informează Agerpres. Grammatikopoulou (21 ani, 171 WTA) s-a impus după doar 67 de minute, având procentaje mai bune la serviciu. Grecoaica a avut 23 de mingi direct câştigătoare faţă de doar 5 reuşite de Bara, în timp ce numărul erorilor neforţate a fost de 38 pentru elenă şi 26 pentru româncă.
Cele două s-au mai înfruntat de două ori până acum, jucătoarea elenă câştigând cu 6-1, 6-3, în 2012, în calificările unui turneu futures la Antalya, în timp ce Irina Bara (23 ani, 155 WTA) s-a impus în 2016 în semifinalele unui turneu futures la Hammamet (Tunisia), cu 6-2, 6-2.
La simplu, pe tablourile principale, România îl va avea pe Marius Copil la masculin şi pe Simona Halep, Mihaela Buzărnescu, Irina Begu, Ana Bogdan, Sorana Cîrstea şi Monica Niculescu, la feminin.

De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.
Exit mobile version