10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBegu şi Buzărnescu, calificate în sferturile probei de dublu la Hobart (WTA)

Begu şi Buzărnescu, calificate în sferturile probei de dublu la Hobart (WTA)

Perechea formată din jucătoarele române de tenis Irina Begu şi Mihaela Buzărnescu s-a calificat, marţi, în sferturile de finală ale probei de dublu la Hobart (Australia), turneu WTA dotat cu premii totale de 250.000 de dolari, după 1-6, 6-3, 10-8 cu cuplul Kaitlyn Christian (SUA)/Alexa Guarachi (Chile).
Favoritele numărul doi s-au impus după 63 de minute, în care au câştigat mai puţine puncte decât adversarele (52-55).

Româncele au făcut un prim set foarte slab, obţinând doar şase puncte pe propriul serviciu. Begu şi Buzărnescu au revenit în setul secund, reuşind o serie de patru ghemuri consecutive, de la 2-3, la 6-3, iar în super tiebreak au fost conduse cu 7-5 şi 8-7, dar au reuşit să încline balanţa şi să se impună cu 10-8.

Begu şi Buzărnescu şi-au asigurat un cec de 910 dolari şi 60 de puncte WTA la dublu, iar în sferturi vor înfrunta o pereche alcătuită din tinerele Anastasia Potapova (Rusia) şi Daiana Iastremska (Ucraina).

Tot marţi, Raluca Olaru şi Monica Niculescu s-au calificat în sferturile de finală ale probei de dublu la turneul tasmanian.
Raluca Olaru şi kazaha Galina Voskoboeva au trecut de cuplul Alexandra Panova (Rusia)/Laura Siegemund (Germania) cu 6-4, 6-3, după 68 de minute.
Monica Niculescu şi chinezoaica Zhaoxuan Yang, favoritele numărul trei, au câştigat cu 6-4, 6-2 în faţa perechii Xinyu Jiang/Shuai Zhang (China), în 66 de minute.
Perechile Olaru/Voskoboeva şi Niculescu/Yang vor fi adversare în sferturile de finală.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS