5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Ivan are gânduri mari pentru 2019. Screciu speră să scape de probleme

Fotbal / Ivan are gânduri mari pentru 2019. Screciu speră să scape de probleme

Pion important în preliminariile CE din 2019, Andrei Ivan speră să se afle în lotul lui Mirel Rădoi pentru turneul final, găzduit de Italia și San Marino (16-30 iunie). Adversarele tricolorilor din grupă sunt Anglia, Franţa şi Croaţia.

Va fi foarte greu să câştigăm competiţia, dar semifinala sau finala reprezintă un obiectiv plauzibil. Eu vreau să joc şi la echipa mare şi la U21, să prind toate meciurile“, a spus Andrei Ivan, la Digi Sport.

Revenit și el acasă de sărbători, Vlad Screciu, fotbalist chinuit de accidentări în 2018, speră să facă şi el pasul de la Under 19 la tineret.

Sper să mă fac bine şi să încep să joc. Dacă nu joc, sunt conştient că nu voi fi acolo“, a spus Screciu, care nu a apucat să debuteze la Genk, echipă care a plătit 2 milioane de euro Universității Craiova pentru transferul său. Jucătorul de 18 ani a fost mai mult accidentat, dar speră să revină în februarie. În Europa League, Genk joacă împotriva Slaviei Praga, iar Screciu l-ar putea avea adversar pe fostul său căpitan de la Știința, Alex Băluţă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS