3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Am dat trei ca să luăm trei. Alb-albaștrii și-au făcut treaba la Chiajna

Fotbal / Am dat trei ca să luăm trei. Alb-albaștrii și-au făcut treaba la Chiajna

Universitatea Craiova și-a confirmat statutul de favorită în partida de la Chiajna și s-a impus categoric, scor 3-1, în această seară, în compania Concordiei, contând pentru etapa a 18-a a Ligii I.

Alb-albaștrii au deschis scorul în urma unui penalti dictat după un henț al lui Marc, transformat în forță de Elvir Koljic (’24, 0-1).

Avantajul oltenilor de pe tabelă nu a rezistat decât trei minute, pentru că defensiva a dormit la o lovitură liberă executată de pe stânga de Gorobsov, iar Ropotan a reluat imparabil cu capul, de la șase metri, de lângă Mateiu (’27, 1-1).

„Leii“ au replicat imediat cu un șut al lui Fedele (’30), dar și cu o reușită foarte frumoasă a lui Cristi Bărbuț, care a pătruns pe partea dreaptă, l-a „culcat“ pe Fota în tușă, iar apoi și-a făcut mingea pe stângul și a șutat puternic, mingea ducându-se lângă bara din stânga (’32, 1-2).

Gruparea din Bănie și-a mărit avantajul după o fază de cascadorii râsului oferită de ilfoveni. Mihăilă a insistat la o minge aflată la Leca, acesta a pasat prost la Nivaldo, care a trimis încet spre Caparco, Mihăilă a ciupit mingea, care a sărit din portar la Koljic, acesta a luftat, iar Cicâldău, trezindu-se cu mingea la picior la opt metri a șutat puternic pe mijloc, înscriind (’39, 1-3).

Concordia Chiajna: Caparco – Albu, Leca, Marc, Fota (’36, Deaconu) – Ropotan – Grădinaru (’66, Batin), Gorobsov, Prepeliță, Mazarache (’38, Nivaldo) – Guessan. Antenor: Dorinel Munteanu.

„U“ Craiova: Pigliacelli – Martic, Kelic, Ferreira, Bancu – Mateiu, Fedele – Bărbuț (’79, Meza Colli), Cicâldău, Mihăilă (’68, Rocha) – Koljic (’89, Bic). Antrenor: Devis Mangia.

Cartonașe galbene: Gorobsov ’63, Ropotan ’84 / Ferreira ’58, Koljic ’67.

Au arbitrat: Marcel Bîrsan – Marius Nicoară, Mihai Marius Marica; Adrian Viorel Cojocaru.

Observatori: Augustus Constantin, Mircea Călin.

În urma acestui rezultat Universitatea și-a consolidat locul patru și continuă urmărirea echipelor aflate pe podium.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS