Acasă Sport Fotbal / Am dat trei ca să luăm trei. Alb-albaștrii și-au făcut...

Fotbal / Am dat trei ca să luăm trei. Alb-albaștrii și-au făcut treaba la Chiajna

-

Universitatea Craiova și-a confirmat statutul de favorită în partida de la Chiajna și s-a impus categoric, scor 3-1, în această seară, în compania Concordiei, contând pentru etapa a 18-a a Ligii I.

Alb-albaștrii au deschis scorul în urma unui penalti dictat după un henț al lui Marc, transformat în forță de Elvir Koljic (’24, 0-1).

Avantajul oltenilor de pe tabelă nu a rezistat decât trei minute, pentru că defensiva a dormit la o lovitură liberă executată de pe stânga de Gorobsov, iar Ropotan a reluat imparabil cu capul, de la șase metri, de lângă Mateiu (’27, 1-1).

„Leii“ au replicat imediat cu un șut al lui Fedele (’30), dar și cu o reușită foarte frumoasă a lui Cristi Bărbuț, care a pătruns pe partea dreaptă, l-a „culcat“ pe Fota în tușă, iar apoi și-a făcut mingea pe stângul și a șutat puternic, mingea ducându-se lângă bara din stânga (’32, 1-2).

Gruparea din Bănie și-a mărit avantajul după o fază de cascadorii râsului oferită de ilfoveni. Mihăilă a insistat la o minge aflată la Leca, acesta a pasat prost la Nivaldo, care a trimis încet spre Caparco, Mihăilă a ciupit mingea, care a sărit din portar la Koljic, acesta a luftat, iar Cicâldău, trezindu-se cu mingea la picior la opt metri a șutat puternic pe mijloc, înscriind (’39, 1-3).

Concordia Chiajna: Caparco – Albu, Leca, Marc, Fota (’36, Deaconu) – Ropotan – Grădinaru (’66, Batin), Gorobsov, Prepeliță, Mazarache (’38, Nivaldo) – Guessan. Antenor: Dorinel Munteanu.

„U“ Craiova: Pigliacelli – Martic, Kelic, Ferreira, Bancu – Mateiu, Fedele – Bărbuț (’79, Meza Colli), Cicâldău, Mihăilă (’68, Rocha) – Koljic (’89, Bic). Antrenor: Devis Mangia.

Cartonașe galbene: Gorobsov ’63, Ropotan ’84 / Ferreira ’58, Koljic ’67.

Au arbitrat: Marcel Bîrsan – Marius Nicoară, Mihai Marius Marica; Adrian Viorel Cojocaru.

Observatori: Augustus Constantin, Mircea Călin.

În urma acestui rezultat Universitatea și-a consolidat locul patru și continuă urmărirea echipelor aflate pe podium.

 

Alexandru VIRTOSU
Alexandru VIRTOSU
De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.